Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Karta pamięci 500D

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marpie Zobacz posta
    Znalazłem coś takiego, chyba jakiś lowcost, ale jest ponad 50 osób które się skusiło. Ktoś z Was może ją posiada?
    A czy widziałeś jak ludzie kiedyś kupowali baterie do telefonów ?
    Najwięcej kupujących miały te baterię które miały najwiekszą pojemność zanotowaną na opakowaniu.
    Co fajne, jeżeli np. oryginalna bateria w noki 6020 trzymała mi koło tygodnia ( uśredniajac ), to ile ten sam telefon powinien działac na baterii która ma prawie 2 razy większą pojemność ?

Myśle, ze w duzej mierze kupują tam maniacy gadżetowi, CLASS 10 + napis FULL HD czyni cuda, a jak dobrze pamietam to extreme III to tylko class6 a parametry ma lepsze z całą pewnością , o niezawodności i gwarancji nie mówiac - dają na kupe lat - nie powiem ile, ale to liczone chyba w 10-kach
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Serwisant Usmiechu Zobacz posta
    A czy widziałeś jak ludzie kiedyś kupowali baterie do telefonów ?
    Najwięcej kupujących miały te baterię które miały najwiekszą pojemność zanotowaną na opakowaniu.
    Co fajne, jeżeli np. oryginalna bateria w noki 6020 trzymała mi koło tygodnia ( uśredniajac ), to ile ten sam telefon powinien działac na baterii która ma prawie 2 razy większą pojemność ?

Myśle, ze w duzej mierze kupują tam maniacy gadżetowi, CLASS 10 + napis FULL HD czyni cuda, a jak dobrze pamietam to extreme III to tylko class6 a parametry ma lepsze z całą pewnością , o niezawodności i gwarancji nie mówiac - dają na kupe lat - nie powiem ile, ale to liczone chyba w 10-kach
    Edit:
    Sprostowanie: Miałem class6 Sandiska i nie wyrabiala , a teraz mam class10 SDHC8GB Sandisk Extreme III - za wprowadzanie w bład przeprasszam :P
    Ostatnio edytowane przez Serwisant Usmiechu ; 20-12-2010 o 22:12 Powód: Automerged Doublepost
    500D , kit , EF50 1,8 II ... na wiosnę może coś dalej sie pomyśli
    Jeżeli powyżej napisałem coś niedorzecznego, to traktuj to z przymrużeniem oka :wink:

Świeżynek

Uprawnienia umieszczania postów