Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Karta pamięci 500D

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

To i ja skorzystam z tematu.
    Chcę kupić kartę do 50D. Mam już 4Gb lexar i jestem bardzo zadowolony ale teraz zastanawiam się nad 8Gb. Oglądałem i Sandiska i lexara. Czy ktoś może polecić jakiś konkretny model? Poniżej linki dwóch kart o których wspomniałem.
    http://allegro.pl/karta-cf-lexar-8gb...363261225.html
    http://allegro.pl/8gb-sandisk-compac...372142223.html

Pozdrowienia

Zablokowany
    Miasto
    Okolice Torunia

Domyślnie

Przez moje aparaty przeleciało kilka kart. Lexar - jak na moje wymagania, głównie zdjęcia świetnie się nadawał. Teraz wszystko zależy jak komu wygodniej. Jednak trzeba pamiętać o tym, że na allegro jak i ebayu pojawiają się częściej podróbki sandisca niżeli lexara.

Co do wymienionych krzaków. Miałem Transcenda - cena - jakość świetne efekty. Lepsze niż Kingston. Adata też słyszałem wiele dobrego. Jedynym krzakiem jakiego nie polecę, to firma king.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Jednak trzeba pamiętać o tym, że na allegro jak i ebayu pojawiają się częściej podróbki sandisca niżeli lexara.
    To akurat mnie nie martwi bo chce kupić w fotojokerze. Podałem linki do allegro żeby pokazac o co mi chodzi.
    P.s. chyba jednak zostane przy kartach Lexar

Początki nałogu Awatar Bogdan56_Ch
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

Ja korzystam z 2xLexar 8GB 233x i jeszcze najmniejszego błędu z odczytem i nagrywaniem. Jednak warto postawic na sprawdzone karty i nie kupować jak leci, potem żałuje się tego kroku.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Najbardziej solidne karty jakie spotkałem to SanDisk seria Extreme III. jeśli karta ma Ci wiernie służyć i byc niezawodną nie warto inwestować w wynalazki, bo to strata czasu i pieniędzy
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów