Czyli co, zakup 80-200 f2.8 Canona to pomyłka? A tyle się pisało, że jest lepszy optycznie od 70-200 f2.8. Oczywiście chodzi o jego współpracę z cyfrą.Zamieszczone przez oskarkowy
Czyli co, zakup 80-200 f2.8 Canona to pomyłka? A tyle się pisało, że jest lepszy optycznie od 70-200 f2.8. Oczywiście chodzi o jego współpracę z cyfrą.Zamieszczone przez oskarkowy
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
A doczytałeś, że wcześniej była mowa o Tokinie 80-200/2.8?Zamieszczone przez Robson01
Cyferki niby te same..![]()
Jarek
Tytus, w Brukseli macie ciekawe zwyczaje. Takie prezenty sobie dajecie? Sam chciałbym mieć takich przyjaciół, choć z drugiej srtony wymaga to pewnego rewanżuAle co tam!
Kolega oczywiście się cieszył z prezentu? (bo jakby inaczej...)
Co do Twoich wrażeń dotykowych i wizualnych, to wierzę na słowo. Ja mam tylko tamrona 70-210... ale też jest fajny![]()
eeee, z tym AF w mojej tokinie 28-80/2,8 nie jest tak zle
co prawda chociazby do 85/1,8 wiele jej brakuje, ale fatalnie nie jest![]()
jezeli chodzi o ostrosc, racja na f2,8 nie ma raczej szans o ostre zdjecia, ale szklo przymkniete o dwie dzialki daje rade![]()
o wykonaniu byla mowa, moge tylko przytaknac![]()
No fakt, cyferki te same. :wink:Zamieszczone przez oskarkowy
A jak z silnikiem w tym Canonie 80-200, dużo głośniejszy, a także wolniejszy AF?
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...