No fakt, cyferki te same. :wink:Zamieszczone przez oskarkowy
A jak z silnikiem w tym Canonie 80-200, dużo głośniejszy, a także wolniejszy AF?
No fakt, cyferki te same. :wink:Zamieszczone przez oskarkowy
A jak z silnikiem w tym Canonie 80-200, dużo głośniejszy, a także wolniejszy AF?
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Tytus, w Brukseli macie ciekawe zwyczaje. Takie prezenty sobie dajecie? Sam chciałbym mieć takich przyjaciół, choć z drugiej srtony wymaga to pewnego rewanżuAle co tam!
Kolega oczywiście się cieszył z prezentu? (bo jakby inaczej...)
Co do Twoich wrażeń dotykowych i wizualnych, to wierzę na słowo. Ja mam tylko tamrona 70-210... ale też jest fajny![]()
eeee, z tym AF w mojej tokinie 28-80/2,8 nie jest tak zle
co prawda chociazby do 85/1,8 wiele jej brakuje, ale fatalnie nie jest![]()
jezeli chodzi o ostrosc, racja na f2,8 nie ma raczej szans o ostre zdjecia, ale szklo przymkniete o dwie dzialki daje rade![]()
o wykonaniu byla mowa, moge tylko przytaknac![]()
Tytus,
ale nie powiedziałes słowa o jakości optycznej.
Kolega Vresviik z forum chciał takową kupić w Kraku i razem ją testowaliśmy. Niestety egzemplaż, który miał, optycznie był odwtronością tego jak ten obiektyw wygląda z zewnątrz. 17-40 na pełnej dziurze bił go o głowę, różnica była zasadnicza, a Tokina przy F4 nie dawała rezultów, które można by uznac za akceptowalne.
W końcu Versviik wział inne szkło.
Zamieszczone przez Kubaman
nie było czasu na testy, kumpel musiał koniecznie przespac się z prezentami już tej nocy
ale zrobimy je wiosną![]()
20Dset
maj łeb...