Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: [pietro.s] South Korea

przetnijczerwony
    Guest

Domyślnie

zdjęcie nr 8 ( to z kotem za skuterem) ma to "coś", to jest udane ujęcie. Może gdybyś pobawił się fotoszopem byłoby lepsze, np mógłbyś coś zrobić żeby kot był trochę bardziej widoczny.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ...możesz jeszcze wykadrować to zdjęcie: uciąć biały placek i trochę z dołu, kot będzie wtedy bardziej wyeksponowany
    Ostatnio edytowane przez przetnijczerwony ; 25-01-2011 o 18:46 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Wakacyjna reporterka... może i komentarze przedmówców słuszne są, ale ja i tak lubię takie pstryki...

Bywalec
    Miasto
    Bruksela/Jelenia Góra

Domyślnie

pierwsze doskonałe.
    reszta, zupełnie przeciętna, i jak na reportaż ... słabe, mało ludzi, za dużo tych świątyń. rozumiem że to Korea, ale... bałeś się podchodzić do ludzi? Policja Ci łaziła po piętach? szkoda, z takich egzotycznych wypraw chciałoby sie popodglądać ludzi jak żyją.
    "Dziś w nocy śniła mi się rzeczywistość. z jaką ulgą się obudziłem" S.J.Lec .

flickr

Bywalec
    Miasto
    Bruksela/Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Eloi Zobacz posta
    Nienawidzę być negatywny w komentarzach, więc powtórzę za Latantem - zdjęcia wakacyjne. Co więcej - zdjęcia wakacyjne które nic nie mówią. Mam dużo znajomych którzy jeżdżą na wakacje z kompaktami i przywożą zdjęcia które może nie są techniczną doskonałością, ale są ciekawe, sporo mówią i świetnie pokazują atmosferę. Te natomiast nie mówią nic.
    Powtórzę też za Davidem Dark - brak klimatu.
    Nie zgadzam się natomiast z Dawidem że można coś z nich wyciągnąć. Moim zdaniem nie da się nic wyciągnąć.
    a ja nienawidzę powtarzać co inni piszą... ale tutaj naprawdę nic innego się nie da powiedzieć. nuda, sztampa, zero klimatu. sorry winetou, ale to jest forum fotograficzne a nie dla cioci pokaz z wakacji. mam nadzieje że podejdziesz z dystansem....pozdra
    "Dziś w nocy śniła mi się rzeczywistość. z jaką ulgą się obudziłem" S.J.Lec .

flickr

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów