Cytat Zamieszczone przez sylvii Zobacz posta
W mojej pracy mam teraz możliwość zrobienia sobie szkoleń do kwoty 1500 zł i niestety za tę kwotę nie mam możliwości kupienia sobie książek o fotografii (chociaż bardzo bym chciała). Miło by było dojść do wszystkiego samemu, ale nie zawsze jest to możliwe...
Wiesz, nie po to się cytują wątki byś musiała mnie pytać. Na pierwszej stronie masz odpowiedź na swoje pytanie.
Powinnaś jednak książki wypożyczyć lub kupić wydatek dodatkowych 100złotych z Twojej strony nie jest spory, a powinnaś dołożyć. Czasem książka nauczy Cię o wiele więcej niżeli kurs.

Mamy tutaj dział (http://www.canon-board.info/showthread.php?t=7161) z książkami. Jest to dosyć obszerne, ale jednak warto zajrzeć chociaż na pierwsze kilka stron, a także na ostatnio - bo ludzie to po prostu aktualizują.

Kursów naprawdę potrzeba wiele, a Ty nawet nie pochwaliłaś się z jakiego sprzętu będziesz korzystać. Po drugie według mojego skromnego zdania powinnaś zająć się bardziej pisaniem tekstów, a fotografię zacząć (na początek) traktować jako hobby. Kursy naprawdę nie wiele tu dadzą jeżeli nie będziesz chociażby znała podstaw obsługi aparatu.

"Polska język trudny" - zamiast czepiać się poprawności języka zacznij czytać ze zrozumieniem. Chyba tego dałaś rade się nauczyć sama. Bym mógł dalej ciągnąć to wszystko i "jechać" po Tobie, ale nie mam ochoty. Każdy pisze jak mu wygodnie, nie musi (chociaż mógłby) składać zdań jak należy. Oczywiście nie mówię tutaj o nadużyciach w stylu (JOŁ ziomal). Tego nie tolerujemy. Jednak KULTURA oraz DOBRE MANIERY ponad pisownie i poprawność językową.