To jest oczywiste, ale nadal wydaje mi się, że droga jest prosta - nie widać zakrętu przed ani za... :P A po co poślizg na prostej drodze?Zamieszczone przez francuz20
![]()
To jest oczywiste, ale nadal wydaje mi się, że droga jest prosta - nie widać zakrętu przed ani za... :P A po co poślizg na prostej drodze?Zamieszczone przez francuz20
![]()
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
Tylko nie bardzo to rozumiem jaki jest sens używania filtrów Lee do kita. System tej jest wielokrotnie droższy od popularnego Cokina. Sam pojedyńszy filtr to wydatek rzędu 500 zł. Uchwyt to kolejne 500zł itd. Myślę że przyzwoity działajacy system z 2 filtrami to 2000 złZamieszczone przez AdamUsa
...kto w sercu nosi zieloną gałązkę, może być pewny,
że wcześniej czy później siądzie na niej ptak śpiewający...
to zdjecie jest robione obiektywem 50/1.8 i nie ruszane w ogole wyszlo lepiej niz cukierki ktore rozdaje Kodak. czasem wystarczy piekna pogoda. i mamy
1/200 f2.5 iso100
moze nie jest najlepiej wykonane....wiec prosze o wyrozumialosc
Ostatnio edytowane przez koks84 ; 31-01-2006 o 01:59
Wybacz, ale kompozycyjnie to nie najlepiej Ci to wyszło. Najbardziej przeszkadza mi dziwnie przycięty dół.
Jestem wyrozumiały :wink:
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...