Tak i te 4000 sztuk bedzie dokladnie takie same jak 100 000 innych. Bezplciowe, masowe, nijakie, nadajace sie wlasnie do kosza. A mi zalezy, zeby choc jedna osoba zapamietala solidne podejscie do tego co robie. To przeciez z definicji "bilet wizytowy". Moja wizytowka. Tak samo wazna jak strona www, portfolio i inne wsparcie. Musze w to inwestowac bo nie stac mnie na galerie w Mariocie lub studio w centrum miasta. Oznacza to ze jest wizytowką mojej pracy i mojego podejscia do tego co robie.
To tak jak z projektowaniem strony lub logo - jedni kupuja na allegro po 50 zl a inni zlecaja profesjonalnym grafikom i placa po 2 tysiace.
Nie mam zamiaru rozdawac tego na lewo i prawo przygodnym przechodniom, od tego mam ulotki, foldery i inne media. A co do kosztow .. wg Ciebie lepiej jest zaplacic te 1-2 zl za 1 klik reklamujac sie w googlach czy na facebook-u w dobrym profilu ? Ile wydasz na nie rocznie. Zeby miec, trzeba umiec, ale trzeba tez inwestowac.
Zreszta zobacz kto je glownie zamawia - prezesi, architekci, graficy, PR-owcy, spece od marketingu. Trudno przypuszczac ze nie wiedza co robia.