Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Polskie menu.

Mieszany widok

Domyślnie

A właśnie, że można kupić w UK (np. Ebay) sprzęt, który nie posiada polskiego menu, a tylko angielski i japoński (import z rynków Azji i Oceanii).

Sam miałem w rękach taki aparat i sie zastanawiałem, jak dograć inny język. Być może firmware rozwiąże ten problem, ale nie miałem okazji tego sprawdzić.

Pozdrawiam,

J.

Domyślnie

Tak, trzeba wgrać inny firmware.

Zablokowany
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek-ie Zobacz posta
    A właśnie, że można kupić w UK (np. Ebay) sprzęt, który nie posiada polskiego menu, a tylko angielski i japoński (import z rynków Azji i Oceanii).
    Albo jedne z pierwszych modeli. Najlepszy sposobem na zakup było by po prostu spytanie sprzedawcy. Zawsze przed zakupem w sieci proszę sprzedawców o rozpakowanie i sprawdzenie całego aparatu czy wszystko działa jak należy. To jedyne wyjście by się dowiedzieć.

Dodatkowo, nie ma aż takiej różnicy pomiędzy EN, a PL

Dopiero zaczyna

Domyślnie

ja np kupilem 500tkę w Anglii na ebayu, odmiana Rebel... bodajże wersja na USA i Kanadę i mam polskie menu, raczej bym się nie przejmował, chociaż zawsze warto zapytać sprzedawcę

Początki nałogu Awatar Heilsberg
    Miasto
    Lidzbark Warmiński

Domyślnie

Ale tu mówimy o 7D, które od pierwszego firmware ma polski język w menu. Po co człowiekowi mieszacie. Jak kupiłem coś tam coś tam to może i nie miało a tu chodzi konkretnie o 7D.
    EOS 100D|EOS 7D + grip|EF-S 24 /2.8 STM|Sigma 30/1.4 EX DC HSM|EF 40/2.8 STM|EF 50/1.4|EF 200/2.8L II|EF-S 10-22/3.5-4.5|EF 17-40/4L|EF 24-105/4L|Sigma 120-400/4.5-5.6 DG APO OS HSM

Zablokowany
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Heilsberg Zobacz posta
    Ale tu mówimy o 7D, które od pierwszego firmware ma polski język w menu.
    No, to to dosyć zabawne. Bo znajomy z US kupował od razu jak to się 7d pokazało na rynku i czy PL był nie wiem, ale nie było ENG

Początki nałogu Awatar Heilsberg
    Miasto
    Lidzbark Warmiński

Domyślnie

A mój miał klawisze zamienione. Czy to oznacza, że wszystkie tak mają? Wszelkie znaki na ziemi i niebie mówią że języki zarówno PL jak i ENG muszą być w 7D.
    EOS 100D|EOS 7D + grip|EF-S 24 /2.8 STM|Sigma 30/1.4 EX DC HSM|EF 40/2.8 STM|EF 50/1.4|EF 200/2.8L II|EF-S 10-22/3.5-4.5|EF 17-40/4L|EF 24-105/4L|Sigma 120-400/4.5-5.6 DG APO OS HSM

Uprawnienia umieszczania postów