I słusznie, po co się rzucać ludziom w oczyZamieszczone przez Jac
![]()
I słusznie, po co się rzucać ludziom w oczyZamieszczone przez Jac
![]()
Dobrze zrobiłeś muflon, bo maybach to świetny temat.
Można, jeśli się ma kase, lub takową dysponuje bez dostatecznej kontroli społecznej, jeździć taką bryką i w pierwszym pokoleniu. Ale wygląda to żałośnie. Słoma w butach jeszcze wystaje, szofer musi sieczkę z foteli sprzątać. Do tych pojazdów trzeba mieć klasę. A jest to coś, czego nie da się kupić. To się ma z urodzenia.
A, że w praktyce nawet buractwo jeździ maybachami, to szkoda. Jeśli porównamy ta sytuację z kamieniami szlachetnymi, to dobra oprawa może, ale nie musi podnieść walory kamienia. Natomiast burak oprawiony w platynę zawsze jest bardzie wyeksponowany. Luksusowa oprawa podnosi walory buractwa.
Kupił w końcu Maybacha ??? Bo je slyszałem jego wypowiedź, ze mu biuro obsługi klienta w Maybachu nie podpasowało i przerzucił się na RR. i jak to skomentował sarkastycznie pan w moim ulubionym radiu: A mówią, że buraki, że słoma z butów.. i jak sie teraz czujecie biedaki z autkami po 30 tys zł sztukaZamieszczone przez Jac
Też zdarzało mi się widywać KOSMICZNE wozy...
Londyn to bogada stolica, na ulicy mozna spotkac kazde auto...
Maybachy też się widywało...
Porshakami to po 3 dniach się już nikt nie podnieca...
PS. mogę zapodać linka do fajnych zdjęć Maybacha, jak ktoś chce?
PS2. BTW, kto ma Maybacha w PL? To, że przenajświętszy ojciec Rydzyk "derektor" to wiem.
Pewnie wczoraj przy uroczystościach robił przejażdżki moherowym beretom...
Zimny łokieć i jazda...
on na serio go ma? czy to jaja byly?Zamieszczone przez marcingreen
S45 user
kurde, byłem przekonany że ma...Zamieszczone przez sail0r
teraz już sam nie wiem...ale pewnie tak...
BTW, słyszeliście o sposobie na Rydzyka??
Please, tylko nie "wysyłanie 5 groszy"... stare jak świat i g* prawda (a dokładniej prawda, ale tylko przez kilka tygodni dawno temu).Zamieszczone przez marcingreen