Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
ja mialem ekonomie, ale to jednakowa kaszana byla
...oczywiscie, szanujacy sie aspirant do tytulu studenta Polibudy (przed osiagnieciem drugiego roku, to jeszcze nie byl student) potrafil z tego czasu ukrecic solidne 4~4,5 na zaliczenie
Łee, ja napisałem referat o teoriach Junga i Freuda na jakieś 2,5strony maszynopisu i za to było 5,0 :-) Ekonomie i scojologię też miałem, ale jakoś później :-D
Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
wow a ja do niedawna słyszałem od polibudowców że nauki społeczne nie istnieją i są oszustwem ..... i ogólnie nieprawdą ..... jestem pd wrażeniem
Bodaj na każdej Polibudzie istnieje teraz instytut czy zakład nauk społecznych. I to od ładnych parunastu lat :-)
Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
Równość to iluzja tworzona pomiędzy tymi, co mają władzę i tymi, którzy jej nie posiadają.
Powiem inaczej, to jest iluzja (w dzisiejszym słowniku to się chyba PR nazywa) tworzona przez tych co mają władzę celem jej długoletniego utrzymania.

A licznik, cóż, bywa przedmiotem niezdrowych emocji :-) No ale teraz to przynajmniej czemuś służy - nie napiszesz 30-tu postów to nie sprzedaż w Giełdzie swojego Tamrona, stan jak nówka najostrzejszy na świecie, oczywiście od Cichego ;-)