Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: Cała prawda o forumowiczach ;)

Mieszany widok

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrek72t Zobacz posta
    zawsze to podejrzewałem , ale , że komus się chciało robic badania na ten temat.....
    Jak się nie ma pomysłu i pieniędzy na sensowne badania, to się bada takie rzeczy, których poznanie i analiza nie wymaga wstawania z krzesła...
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mc_iek Zobacz posta
    Jak się nie ma pomysłu i pieniędzy na sensowne badania, to się bada takie rzeczy, których poznanie i analiza nie wymaga wstawania z krzesła...
    zdziwiłbyś się ile wychodzi rzeczy które okazują się inne niż by wynikało z logiki albo "myślenia zdroworozsądkowego"

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mc_iek Zobacz posta
    Jako człowiek młody, w sumie nie aż tak znowu bardzo dawno temu, miałem okazję poznać "badaczy" nastrojów społecznych bywalców klubo-kawiarni, aktywnych grup zainteresowań, itp.
    Pamiętam jak w nieoczekiwanej, aczkolwiek szczerej rozmowie z "badaczami", usłyszałem wiele ciekawych informacji popartych zdjęciami z ukrycia. Wtedy po raz pierwszy poczułem się smutny i rozgoryczony.
    Informacje takie jak dzisiejsza, sprawiają, że zaczynam się czuć podobnie...
    Takie coś, psychologia określa jako zjawisko "deja vu" czy jakoś tak...
    C-F-K - forever

Uprawnienia umieszczania postów