No mój po 2 latach ma jakieś 30tys klapnięć i mam nadzieję, że jeszcze trochę poklapie ;-)
A trafiło parę osób z tego forum, bo tu te żale czytałam. Dawno to było, ale z tego co pamiętam, to były jakieś pierwsze egzemplarze w ogóle. Ja kupowałam, gdy już było 50d w sprzedaży.
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
nie wjeżdżaj na mnie
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
proszę
Ostatnio edytowane przez meisadam ; 15-12-2010 o 00:27 Powód: Automerged Doublepost
20D ma migawkę ocenianą na 50tys. bez gwarancji na cokolwiek.
600zł to dobry zakup - gratulacje.
Przebieg 15k niestety mało prawdopodobny, ale pewnie jeszcze sporo pociągnie, to dobre aparaty![]()
Grupa Fotograficzna Kolumba 5
http://kolumba5.tv
acha ... od święta to ja używam funkcji rozkładania stołu
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
Nie wjeżdżam a jedynie komętuje.
A co do 20d
Ja kupiłem 20d z przebiegiem ok 5k chodzi do dziś, a sam na stukałem może 11k ale nie waliłem seriami. To był dobry wybór ergonomia dobra, mały ekranik nauczył by się nie przyglądać i nie sprawdzać co chwile fot. Służył mi on do menu, kompozycji, histogramu i ekspozycji.
jedna informacja techniczna:
przy wymianie migawki serwis zeruje licznik sprzętowy (do odczytu tylko w serwisie) i cykle migawki są znów liczone od zera. po tej operacji zdaje się nawet serwis nie odczyta już ile faktycznie aparat zrobił zdjęć, a jedynie - ile zrobił na ostatniej migawce.
pozdro.,
m.