Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Peli - niezniszczalne kufry

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Peli - niezniszczalne kufry

Czy ktos uzywa lub miał styczność z tymi kuframi? Certyfikaty i opinie wygladają impunojaco (prawie niezniszczalne, wodoszczelne, pyloszczelne). NIestety ceny teaz sa nie male. Stad moje watpliwosci. Jak jest z dostepnoscia zapasowych uszczelek? Czy tylko mozna sprowadzac?

Wszystkie uwagi i opinie mile widziane

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Szczerze polecam. Ceny są wysokie to prawda, ale wytrzymałość i trwałość są imponujące. Używam już od około 8 lat kilka takich walizek i nic się nie dzieje. Uszczelkami się nie przjejmuj na moich nie widać śladu zużycia dalej wszystko jest szczelne. Polecam ich pancerność moim zdaniem są bardziej wytrzymałe niz jakiekolwiek metalowe. Jedna z waliz odbyła lot z wysokości ok. I piętra (ca 3m) z ciężkim aparatem w środku na beton i powstalo tylko kilka zadrapań, sprzęt w środku nieznacznie się poprzemieszczał.

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Skoro taka rekomendacja to bede sie przymierzal. Zastanawiam sie tylko czykupic jedna wieksza czy dwie mniejsze. Bo taka wieksza to trudno wpakowac np. do kajaka, a dwie male duzo prosciej. W jednej np. body z jakims podpietym obiektywem w drugiem 3 inne obiektywy. Tak chyba bedzie wygodniej...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mam od 4 lat. Pewnego razu będąc na zdjęciach kierowca przejechał po mojej walizce. Byłem przerażony. Nic się nie stało. Nie było ani jednego zadrapania.
    O ile wiem to jest już w Warszawie importer.

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

sprzedawcow tego towaru jest wielu a tu link do jednego z nich - nie tylko Peli
    http://www.rajdy4x4.pl/sklep/grupy/28

diver
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    sprzedawcow tego towaru jest wielu a tu link do jednego z nich - nie tylko Peli
    http://www.rajdy4x4.pl/sklep/grupy/28
    witam,

polecam, używam od 10 lat i zapraszam na

www.diver.com.pl

pozdr

Maciek

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Toruń

Talking

A poco wkladać do kajaka, na sznurek ją i pociagnąc za kajakiem, jak nie załapiesz jakiejgoś paprocha na uszczelkę np. trawy to nie ma obawy nie utonie

Bywalec Awatar sail0r

Domyślnie

a nie wiecie gdzie w Trojmiescie mozna pomacac takie torby?

przydalaby mi sie na aparat i kamere bo sluzbowo bywaja dosc ekstremalne sytuacje ;-) a nie wiem za bardzo jak dobrac rozmiar.
    S45 user

Uprawnienia umieszczania postów