Pokaż wyniki od 1 do 10 z 125

Wątek: 50D vs 60D

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Odp: 50D vs 60D

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Pod tym względem ja nie widzę żadnej różnicy pomiędzy dwoma ww. korpusami. Być może jest jakaś w materiałach, ale tu chodzi o kształt.
    no wlasnie o tym mowie. oba mialem w rece, porownywalem tez bardziej wspolnesnie: 550D i 600D. i jest miedzy nimi zauwazalna roznica...
    Ostatnio edytowane przez Merde ; 03-06-2013 o 13:11 Powód: ordynarny błąd :)
    www albo tez flickr

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    no wlasnie o tym mowie. oba mialem w rece, porownywalem tez bardziej wspolnesnie: 550D i 600D. i jest miedzy nimi zauwazalna roznica...
    Mam 650D i nie narzekam na AF. A co do uchwytu, to i tak na dniach kupuję gripa.
    Bateria w 650D niestety to max. jakieś 450 strzałów. Jakość obrazka jest porównywalna jak w 60D.
    Canon 50D trzyma cenę, bo to dobre body. Tylko gdzie kupić w przyzwoitej cenie korpus w dobrym stanie i z małym przebiegiem?

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Cytat Zamieszczone przez cobalt Zobacz posta
    Mam 650D i nie narzekam na AF. A co do uchwytu, to i tak na dniach kupuję gripa.
    IMHO, grip, przynajmniej taki na stale nakrecony, odbiera podstawowa zalete trabanta czyli jego kategorie wagowo-gabarytowa lekko-piorko-polsmieszna
    ale niewatpliwie poprawia to komfort trzymania, nie tylko w kadrach pionowych...

Bateria w 650D niestety to max. jakieś 450 strzałów.
    chcialbym... 450 strzalow to mi przy upalach (uscisle: powyzej 20C... w Holandii mieszkam, no... ) LP-E6 trzyma w 5D mkII.
    trabantowe akumulatory LP-E8 jak do 200 dojada to jest niezle, ale na zimnie to i 100 cieszy. jakbym robil seriami to pewnie
    troche wiecej by to bylo

Canon 50D trzyma cenę, bo to dobre body. Tylko gdzie kupić w przyzwoitej cenie korpus w dobrym stanie i z małym przebiegiem?
    w Holandii widze uzywki w okolicach 350 EUR. zakupy z drugiej reki sa tu bardzo pewne, bo ludzie uczciwi. a cena sama moze byc
    jeszcze do zbicia, bo chwilowo na rynku jest ozywienie, po dorocznej holenderskiej tradycji zwanej "pieniadze wakacyjne", czyli dodatkowej
    wyplaty, wydawanej w maju, ktora sakramecko podbija przed wakacjami koniunkture sprzedawcom
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Niemiecki ebay (trzeba tylko mieć kogoś w niemczech, jest najczęściej taniej i bezpieczniej niż na naszym rodzimym serwisie). Kupowałem 3 tyg temu, 390 euro z wysyłką za: w bardzo dobrym stanie, poniżej 15 tys przebieg, z dodatkową kartą, 2 aku, flipside 300. Ceny są generalnie 350-420 euro (tu już z oryginalnym gripem i bardzo małym przebiegiem) . Ceny sprzetu w DE są niższe, ludzie bogatsi więc częściej zmieniają i akceptują niższą cenę sprzedaży.
    Ostatnio edytowane przez kmeg ; 05-06-2013 o 17:55

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów