Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Samsung 818Pro na dpreview

Początki nałogu Awatar maro25
    Miasto
    Skawina

Domyślnie

ale jak "stryjek Heniek" (nie obrażając nikogo) przyjdzie do sklepu i usłyszy 8mpx , 15x zoom , 3.5" LCD i kręci filmy ... to się zachwyci :P

Cytat Zamieszczone przez mirhon
    IMHO jeśli ktos koniecznie chce kompakta to zdecydowanie lepiej dołożyć do Sony R1.
    Zgadzam się, chyba jedyny rozsądny sprzęt z niewymienną optyką

Bywalec Awatar osasa
    Miasto
    Lubartów PL/Newport News VA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maro25
    Zgadzam się, chyba jedyny rozsądny sprzęt z niewymienną optyką
    Sony R1 chyba rozsądniejszy:razz:
    Camera Obscura/ Szkło powiększające x 2/ bambusowy statyw/ świczka+odblask z "pazłotka" - od czegoś trzeba zacząć :rolleyes:

Początki nałogu Awatar maro25
    Miasto
    Skawina

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez osasa
    Sony R1 chyba rozsądniejszy:razz:
    znów się zgadzam. Właśnie o to mi chodziło. Przytakuje mirhon'owi że jedyny słuszny to Sony R1

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

BADZIEW ! Najgorsze jest to, że w sklepach jest ładnie wyeksponowany i ludzie to kupią
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy
    BADZIEW ! Najgorsze jest to, że w sklepach jest ładnie wyeksponowany i ludzie to kupią
    SUPER (z punktu widzenia sprzedawcy): wystarczy ladnie wyeksponowac i ludzie to kupuja
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Domyślnie

R1? Badziew Jak wszystko czego nazwa nie zaczyna się na Can a kończy na on , a tak poważnie to mz z tego typu aparatów to najbardziej podobają mi sie FinePix'y

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Ja byłem w szoku, że Phil dał mu recommended. Po prze4czytaniu całego testu oprócz conlusion byłem pewien, że da mu niziutko. No ale cóż polityczna poprawność zwyciężyła

Domyślnie

Nie ma to jak sponsorowana obiektywność, doskonałym przykładem był NIKON D70, który chyba tylko pokojowej nagrody nobla nie zdobył, a wypalał tak jak cała zmiana spawaczy, ale cóż marketing to $MARKEING

Bywalec Awatar osasa
    Miasto
    Lubartów PL/Newport News VA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stdanielo
    R1? Badziew Jak wszystko czego nazwa nie zaczyna się na Can a kończy na on , a tak poważnie to mz z tego typu aparatów to najbardziej podobają mi sie FinePix'y
    Hehe, no co prawda to prawda, gdyby nazywał sie Canon, to byłby jeszcze lepszy i rozsądniejszy
    Camera Obscura/ Szkło powiększające x 2/ bambusowy statyw/ świczka+odblask z "pazłotka" - od czegoś trzeba zacząć :rolleyes:

Początki nałogu

Domyślnie

Wlasnie - gdyby to byl Canon 815 to bylby super, ale na tym forum wszystko co nie zaczyna sie na C to badziew :-) Poogladaj sobie filmy na wyswietlaczu 350D, to znajdziesz roznice :-) Pierwszy strzal Samsunga i jaka ma konkurecje ? FZ-30, F9000, R1. Niezle - trzy aparaty. Zobaczymy nastepny strzal. Samsung to potentat w technologii cyfrowej, a teraz jeszcze laczy sily z Pentaxem. Watpie, zeby z tego byl 5D, ale poziom 350D z nedznym wizjerem i wyswietlaczem 1.8" ktorego nawet Samsung juz nieuzywa nietrudno osiagnac.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów