Panie qbanek, mail podany w regulaminie służy wyłącznie do wysyłania zdjęć. Nie jest to mail kontaktowy i nikt go codziennie nie odbiera. Do kontaktów służy PW oraz mail podany w profilu.
Link poprawiłem, teraz jest OK.
Panie qbanek, mail podany w regulaminie służy wyłącznie do wysyłania zdjęć. Nie jest to mail kontaktowy i nikt go codziennie nie odbiera. Do kontaktów służy PW oraz mail podany w profilu.
Link poprawiłem, teraz jest OK.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Po raz pierwszy od dłuższego czasu wystawiłem battla bez jakiejkolwiek zwłoki a tu tak mało głosujących. Jestem zawiedziony ;-)
Głosować proszę państwa, głosować![]()
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
No ja już zagłosowałem, muszę przyznać że pomysł 1-classa. Zazdroszczę pomysłowości.
EOS 5DII// X100 // C 70-200 IS II // C 135/2 // S 50/1.4 // C 24/1.4 // 580EX II // 430EX II// SLIK 500DX// CDN...
Jako zwycięzca dziękuję wszystkim, którzy oddali głosy na mój zestaw. Szczególnie dziękuję siostrzeńcowi Hubertowi, za wypożyczenie aktorów i rekwizytów. Niewiele brakowało, a zestaw nie powstałby, ponieważ swoich aktorów zapomniałem zabrać na świąteczny wyjazd. Gratuluję również swoim konkurentom pomysłów i wykonania.
Miło tak zaczynać rok![]()
Canon 7D / 350D + Spedlite 430EX
Canon: 17-40mm 4L / 50mm 1.4 / 70-200mm 4L
Serdecznie gratuluję wygranej. Bardzo fajny scenariusz.
Mój zestaw zajął 3 miejsce, z czego jestem niezwykle dumny![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Kurcze, przegapilem konkurs i glosowanie![]()
A tyle zabawek w domu sie przewala pod nogami hehe
Gratuluje laureatom![]()
Szóstka z najlepszym pomysłem i dobrymi kadrami choć światło mogłoby być ciut bardziej efektowne.
Brawa i gratulacje dla zwycięzcy :-)
Witam,
Ja dostalem zaledwie kilka glosow, ale co sie nauczylem przy robieniu fotek na battla, to moje!!! Co sie ubawilem z misiem ubranym w gotycki stroj, to tez mojepozdrawiam