Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Odlotowe warsztaty z F-16 w akcji!

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Podobno F16 latają w każdych warunkach bez względu na pogodę. :-D
    Nie możesz się bardziej mylić Ale to już chyba ryzyko organizatorów (w marcu - chyba niemałe), poza tym fotografowanie statyki to też fotografia lotnicza
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gonzo44 Zobacz posta
    Za tysiaka to można obskoczyć większość imprez w kraju (MPL, Góraszka, Dęblin/Radom) i okolicy (CIAF, dni nato, ILA).
    A możesz przybliżyć jak budżetujesz te wyjazdy? Bo chciałbym wiedzieć jak wszystkie te przykładowe 6 imprez obskoczyć za tysiąc złotych. Jakbym nie liczył to mi koszta podróży, biletów, wyżywienia (wszystko na mocno ekonomicznym poziomie np paliwo na 4 osoby w samochodzie, żarcie marketowe, bilety nievipowe), szcególnie na zagraniczne imprezy, wychodzi minimum 3 tys.

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    poza tym fotografowanie statyki to też fotografia lotnicza
    Mam głupie wrażenie że tak się właśnie skończy. No ale Hesja przecież wie co robi

Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Mam głupie wrażenie że tak się właśnie skończy. No ale Hesja przecież wie co robi
    Jak będzie pogoda do latania to nie sądzę żeby były jakieś problemy (powiedzmy że lekko się orientuję w tamtejszych układach), problem będzie jak nie będzie lotnej pogody ale na to się zupełnie nic nie poradzi.
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

A możesz przybliżyć jak budżetujesz te wyjazdy? Bo chciałbym wiedzieć jak wszystkie te przykładowe 6 imprez obskoczyć za tysiąc złotych. Jakbym nie liczył to mi koszta podróży, biletów, wyżywienia (wszystko na mocno ekonomicznym poziomie np paliwo na 4 osoby w samochodzie, żarcie marketowe, bilety nievipowe), szcególnie na zagraniczne imprezy, wychodzi minimum 3 tys.
    Nie, nie mogę.

Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

CIAF i Dny Nato da się zrobić spokojnie z doskoku (szczególnie te drugie - jest IC z WAW zatrzymujący się w Studence). ILA - kto jeździ na ILA ??! ;-)
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Lepiej przyfilować miejsce gdzie samoloty są same z siebie i dzieje się coś ciekawego. Albo jak przy okazji pokazu jest jakiś ciekawy przelot historycznego samolotu. Mieszkam dość blisko lotniska i czasem leci jakiś oryginał ale mnie to specjalnie nie ciągnie.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uprawnienia umieszczania postów