Strona 3 z 26 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 262

Wątek: [najeli] moje podróże duże :)

Mieszany widok

Domyślnie

to są dopiero Góry, super wyprawa, gratuluje i pozdrawiam
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Dopiero zaczyna

Domyślnie

mi się podobają 8,9 i 17. Chyba 9 najbardziej i to pewnie dlatego, za ja tam szedłem już po szarości i ciemności. a było tak ładnie...

ja też trochę pomarudzę ;-)
    czasem mi przeszkadza kadrowanie (4, 20 ), czasem jakaś dziwna obróbka (11 ), portrety takie bez dobrego światła ( np 10 -światło w plecy )

a tak w ogóle to wiem jak trudno jest robić zdjęcia, gdy reszta grupy idzie, kiedy człowiek jest bardziej zmęczony.
    Miałaś ładniejsza pogodę i widoki z Manangu ode mnie. Mój polar i szkła jaks 3 dni takiego kurzu przetrwały.

pozdrawiam
    paweł
    5dmkII, 17-40/4 24-105/4 70-300/L 50/1,8

zdjęcia i blog: http://pawel.goleman.pl/

Pełne uzależnienie Awatar najeli
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez golek Zobacz posta
    mi się podobają 8,9 i 17. Chyba 9 najbardziej i to pewnie dlatego, za ja tam szedłem już po szarości i ciemności. a było tak ładnie...
    No oprócz Manangu to był najładniejszy odcinek Tylko myśmy z Mukinath od razu do Jomson pocięli górą.

ja też trochę pomarudzę ;-)
    czasem mi przeszkadza kadrowanie (4, 20 ), czasem jakaś dziwna obróbka (11 ), portrety takie bez dobrego światła ( np 10 -światło w plecy )
    No jak pisałam obróbka u mnie leży, potretów mam relatywnie mało, bo nie umiem być bezczelna a ciężko te dzieciaki wyłapać.

a tak w ogóle to wiem jak trudno jest robić zdjęcia, gdy reszta grupy idzie, kiedy człowiek jest bardziej zmęczony.
    Żeby tylko szła... gonili chłopaki że aż się kurzyło ;-) I tylu zdjęć nie zrobiłam, albo zrobiłam źle, że aż żal...

Miałaś ładniejsza pogodę i widoki z Manangu ode mnie. Mój polar i szkła jaks 3 dni takiego kurzu przetrwały.
    Tylko dzień przed Manangiem złapał nas śnieg, następnego dnia było już ślicznie, a jeszcze udało nam się wstać wcześnie rano na mały plenerek (patrz panoramka na deser ;-)). Ale ja już byłam całkowicie po porze deszczowej, oprócz tego jednego dnia ciągle bezchmurne niebo i słonko

Szkło mi przetrwało (choć w sumie nie przygladałam się mocno), aparat po wyjęciu z armora też był zadziwiająco czysty, wszystko przylepiło się do tego silikonu. Polar pewnie za jakiś czas przestanie chrzęścić, ale i tak muszę go wymienić, bo ma uszkodzoną powłokę od nie wiem czego i robią się odblaski.
    www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Coś już napisał Awatar Hamtaro
    Miasto
    Szczecin|Poznań

Domyślnie

podroz fajna, sam mam plan kiedys sie dookola Annapurny wybrac. zdjecia jakos mi sie wiekszosc wydaje troche nieostra, poza tym za bardzo nie ma co sie czepiac- wiadomo, zdjecia nie byly priorytetem.
    taki maly OT- sama organizowalas wyprawe?
    C40d+C17-55/2.8IS+C50/1.8+T80-200/2.8+S8/3.5...

www.vibrakiller.deviantart.com

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Np. w 17 ostrosc nie jest po calosci a w 18 ostre sa tylko kamienie w lewym dolnym rogu. Wiesz - nie chce sie upierac i wyszukiwac dziury w calym, ale napisalem co sadze i nie chce juz drazyc tematu. Pod wzgledem emocjonalnym fajnie, ale pod katem jakosciowym - marnie.

Początki nałogu Awatar retter
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Bardzo przyjemne, no może poza 3 bo trochę za ciasna.

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

No to lecimy dalej

22. To zdjęcie zrobiłam tylko dlatego, że ta kobieta, mieszkająca po środku niczego w naprawdę prymitywnych warunkach, zrobiła mi zdjęcie komórką i pokazywała swojej córce. Moja mina -- bezcenna ;-)

22.

23.

24.

25.

26.

27.
    Ostatnio edytowane przez janmar ; 24-01-2012 o 23:38
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Bywalec Awatar soltysh
    Miasto
    gdzieś na Śląsku

Domyślnie

Ze wszystkich dotychczas pokazanych to 23, 24 i 26 baardzo mi się podobają. W szczególności portrety (23 i 24) są lepsze od pozostałych i kadr (choć 23 trochę bardziej bym przyciął) i kompozycja.
    Kózka z 25 też jest ok, choć jakoś tak za dużo tego wszystkiego na zdjęciu i ginie ta kózka troszkę w brązach
    EOS 550D / T17-50 2.8 VC / C50 1.8 / C18-55 3,5-5,6 / C430EX

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez soltysh Zobacz posta
    Kózka z 25 też jest ok, choć jakoś tak za dużo tego wszystkiego na zdjęciu i ginie ta kózka troszkę w brązach
    Kózka?!?!
    Toż to JAK jest! Bydle większe od naszej krowy ;-)

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Szkoda, że prawie każdy portret jest poruszony. No i problemy z ostrością też jakieś. Bo tak to miło :-)

Strona 3 z 26 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów