Cytat Zamieszczone przez Andrzej Max Zobacz posta
Ej, tendencyjnie mnie oceniasz koleżanko, zaglądam wszędzie i tam gdzie warto - zostawiam kilka słów. No i czasem nawet na normalną odpowiedź liczę.
Cytat Zamieszczone przez Andrzej Max Zobacz posta
Że są niedoskonałe i że doskonałe nie będą - to można śmiało założyć.
Jednakże można dążyć do tego by były lepsze.
Tendencyjnie oceniam, bo tendencyjnie napisałeś, jakbys naprawdę tu zajrzał, to bys wiedział, że zdjęcia z Tajlandii są z 2009 roku (czyli jakby nie patrzec 2 lata doświadczenia wstecz), i były wywoływane z rawów (o których odzyskaniu trąbiłam przez conajmniej 2 post), więc nie dostałabym pytania o to, czy te rawy mam i komentarza o "darmowym gimpie" (swoją drogą od kilkunastu lat używam linuxa i doskonale wiem, że istnieje gimp :P).

Zresztą... JA NIE DĄŻĘ I NIE BĘDĘ DĄŻYĆ DO PERFEKCJI czy tam DOSKONAŁOŚCI. Powiedzmy, że uraz z dzieciństwa.
Robię zdjęcia PRZY OKAZJI wyjazdu, a nie jadę po to, żeby je robić. Nie będę spędzać pół godziny nad jednym ujęciem łódek na plaży, wolę sobie na tej plaży poleżeć.

I naprawdę, skoro tak się pięknie znasz i wszystko wiesz, i tak wspaniale umiesz wszystkim doradzić, to może w końcu pokaż jakieś swoje zdjęcia. Przeciez nie ma nic lepszego niż dobry przykład i chętnie się czegoś na nim nauczę...