Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ja też jestem niedoskonały jak zauważyłaś i do początku chyba nie dotarłem,
A skoro wiesz że coś takiego można napisać - czemu tego nie poprawisz?
![]()
Ostatnio edytowane przez janmar ; 03-02-2012 o 19:53
Nie, naprawdę nie dążę. Dążę do satysfakcji z działań, do zadowolenia z wyników, ale świadomie zostawiam pewien margines błędu.
I tak i tak nigdy nie będę doskonała, więc nie widzę powodu, żeby gonić króliczka ;-)
Jest pewien poziom, który chcę osiągnąć i to mi wystarcza. Jest wiele innych ciekawszych rzeczy do zrobienia
Skąd wezmę jak nie mam? ;-)
Trochę więcej jest na mojej stronie, jeszcze jakieś Tatry mam w zaległościach (pięknie niedoskonałe technicznie, będzie świetne pole do komentarzy).
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
swietne widoki ,swietne zdjecia !!!
Wyniosłam się właśnie z picasy, zdjęcia z Nepalu podmieniłam na "nowe" wersje (parę też podmieniłam kompletnie), więc trochę mogą komentarze się nie zgadzać ;-)
Dzięki wielkie janmar, że to wszystko wyklikałeś
Co do kolejnych zdjęć z "dużych" podróży, to trzeba będzie poczekać pewnie co najmniej do wakacji, ale może pogrzebię w szufladach i znajdę coś z jakiś mniejszych... ;-)
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
122 zatrzymalo mnie na dluzej
Tak sobie myślę, że umieszczanie takich zdjeć na forum internetowym jest ich marnowaniem. Nie jest to dobra przestrzeń na pokazywanie wartościowej fotografii, bo to, że jest wartościowa gdzieś się zaciera.
Już taki digart jest lepszym miejscem do prezentowania swojej twórczości.
A co do fotek - tak, są spoko. Podobają się.
Jakoś nie mam sentymentu do digartu, zresztą przede wszystkim "portfoliuję" się na swojej stronie. Tutaj wrzucam, bo czytają to ludzie, których chociażby trochę kojarzę.
A tak przy okazji, z podróży bliższych: Dolina Pięciu Stawów
większa wersja tutaj![]()
Dolina Pięciu Stawów - dobra fotka ale... za dużo różu na tych chmurkach.