Pokaż wyniki od 1 do 10 z 262

Wątek: [najeli] moje podróże duże :)

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar najeli
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luciferi Zobacz posta
    najeli widzę, że dyskusja trochę odeszła od stricte foto tematu więc pozwolę sobie zapytać Cię o kwestię bezpieczeństwa w buenos aires. Ludzie w necie wypisują straszne rzeczy i odradzają wręcz zabieranie tam lustrzanki. Jakie są Twoje wrażenia w tej kwestii?
    Hm..
    Tam mi się fotografowało najgorzej. Po pierwsze sprzęt foto tam jest relatywnie drogi i mało osób z niego korzysta. To nie tak jak w Polsce, że wszędzie chociażby te sony alfa są. Przez te 2 tygodnie spotkałam pojedyncze lustrzanki, a to były ich wakacje, więc dużo turystów miejscowych też. Dziwnie się czułam z tym całym szpejem, jakbym co najmniej dla NG tam pojechała zdjęcia robić.

Z bezpieczeństwem to wiesz... trzeba wiedzieć gdzie chodzić, a gdzie nie. Tak jak wszędzie. Nie czułam się tam bardziej zagrożona niż w każdym innym miejscu, w którym byłam. Ale też w jakieś szemrane zaułki się nie pchałam, byliśmy właściwie tylko w centrum Buenos (mniej więcej ten obszar, który powiększają na turystycznych mapkach) i nad wodospadami.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Wykorzystując chwilę poświątecznego spokoju lecę dalej z Tajlandią, tym razem rybki (oceanarium w Bangkoku), małpki i inne stwory

103.

104.

105.

106.

107.

108.

109.

110.

111.

112.

113.

114.

115.

116.
    Ostatnio edytowane przez janmar ; 25-01-2012 o 00:47 Powód: Automerged Doublepost
    www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Uprawnienia umieszczania postów