Hmm. Jak by to określić jednym słowem... Już wiem...
ŁAŁ albo z angielskiego WOW!!!
Wielkie brawa, po tych zdjęciach na prawdę widać emocje i radość z tak wielkiego dnia. Nie ma zbędnych detali, ale z tych zdjęć wybija sporo szczęścia. Gratulacje i chylę czoła.
Chyba już to widziałem ale samą salę, chyba wiem gdzie ale z racji godziny mam lenia i nie chce mi się sprawdzac.
Dużo mocniejsze repo niż poprzednie.
97 z tymi przygaszonymi kolorami zupełnie nie pasuje do całości!!
82 też jakieś takie nie wpasowane...
pytanko 81 ustawiałeś? jeżeli nie to gratulację za szczęście i brawo za wyczucie ;-)
Fajne przejście 72 i 73 z domu do sali, chociaż 72 bym przyciemnił chłopaka bo trochę za duża różnica imho.
Dobre jak ten dyptyk bw z ojcem młodej palącym na balkonie ;-)
Kurde ja zawsze mam problem z przejściem między domem/kościołem/sala jakoś tak nic się nie dzieje albo po prostu brak mi pomysłu
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Nie ustawiam, nie potrafie. Mloda czekala na rodzine do zdjecia grupowego.
Przy "przejsciach" pomysl co jest obecne tu i teraz, a pojawi sie za chwile w kosciele lub na przyjeciu - osoba, przedmiot, sytuacja itp. Dopasuj i zestaw. Powinno zadzialac przy odrobinie szczescia![]()
Nie będę oceniał każdego po kolei, ale... super. Jednym słowem superEmocje,radość,dobre momenty
![]()
5Dm2 | 16-35 4L IS | 24-70 2.8L II | 85 1.8 | 100 2.8L
pytania z serii dziwnych: co ma zapiete na aparacie koles na fotce nr99 ? sterownik ? mala lampke typu 270EX ?
jak sobie radzisz z konkurencja ze strony rodziny i znajomych ktorzy cesto gesto tutaj w uk przychodza na impreze z aparatmi typu 5D(II),D700, chociaz zdarzalo mi sie widzec i gosci weselnych z D3, lub np 5dII i podpieta 70-200F2.8IS
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6
Parteq, ostatni set utwierdza mnie w przekonaniu, że kiedy będę szukał fotografa na imprezę rodzinną, to do Ciebie zadzwonię najpierw.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Pojecia nie mam co on tam ma zapiete.
Mialem w sumie problem chyba tylko raz z video "prezentem" od matki mlodej.
Bo ten "prezent" przyprowadzil ze soba kolejnego fotografa - ucznia i poza wlazeniem w kadr kazal mu lazic za mna i "sie uczyc".
Poza tym najczesciej na uroczystosci cywilny/kosciol wyraznie jest mowione kto robi zdjecia, a kto ma się skupic na ceremonii. Najczesciej to dziala i poza malpkami nic nie pojawia się w rekach nic wiekszego. Ale to nie problem. Jak ktos chcę to niech sobie chodzi i robi co chcę. Byle mi nie przeszkadzali
Dinderi: dziekuje![]()