31, 51, 54, 56, 57 i 68
reszta jest dobra i ładna ale reportażowo przeciętna.
Zawsze oglądam Twoje fotki i często się zastanawiam ile w nich jest ciekawych miejsc jak piękne kościoły i sale weselne czy nietypowe "egzotyczne" dla nas pary i zwyczaje a ile jest naprawdę dobrych reportażowo klatek.
Pierwszy raz ośmielę się napisać, że materiał mnie nie zachwycił.
Chyba pierwszy raz postanowiłem "nie dać się wziąć na super kościół"
Obróbka jest dopasowana, wszystko gra ale klatki z kościoła są w większości przeciętne i ich podstawową zaletą jest miejsce ich wykonania.
Wesele nie porywa oprócz tych klatek które wymieniłem.
Zazwyczaj nie oceniam zdjęć ślubnych bo sam nie uważam się za jakiegoś wymiatacza. Uważam swoje zdjęcia za mocno średnie. Wiadomo zawsze znajdzie się w każdym materiale kilka perełek, jednak Ci najlepsi mają ich po prostu dużo więcej - czego Ci życzę ;-)
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Ładne miejsca, ładni ludzie, to i foty się bronią. Poprawnie, aczkolwiek tak jak goomis napisał - dużo odkrywczych kadrów to tu nie ma.
P.S. Ile bierzesz?![]()
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Tak tylko z ciekawości, ile trzeba brać, żeby mieć takie "elitarne" ślubyPrzecież ja już od dawna mam upatrzonych 2 fotografów, których zobaczyłbym chętnie na moim ślubie (i mam nadzieję, że jak przyjdzie co do czego to nie powiedzą "micles? No way!") i jak na razie zdania nie zmieniam
![]()
Sorry Micles, wypadlem z obiegu. Jaka jest teraz srednia krajowa?
Zgodze sie na Miclesa w umowie jezeli zgodzi sie na wszystkie punkty mojej umowy
Kishma i Matt, Brighton
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79