Mi się podoba surowo oszczędnie, sporo ciekawych kadrów, fajnie oddany angielski klimacik. Buuu u nas nieczęsto spotyka się takie wnętrza![]()
Mi się podoba surowo oszczędnie, sporo ciekawych kadrów, fajnie oddany angielski klimacik. Buuu u nas nieczęsto spotyka się takie wnętrza![]()
za takie foty moi ostatni klienci posłali by cie !#%@#, zresztą do mnie o to też były pretensje heh ale tak nie przeginałem w sumie
no comment...
z ilością "przeszkadzajek" w 1 planie , tym nie ostrym ;]
no comment...
Jedyne do czego mógł bym się przyczepić to zdjęcie 11 i trupi odcień stóp modelki
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Jedyne do czego mógł bym się przyczepić do trupi odcień stóp na zdjęciu numer 11, reszta idealnie !!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Yyy przepraszam za podwójny post ... Ale myślałem, że poprzedni się nie wysłał![]()
Ostatnio edytowane przez bartorux ; 08-01-2011 o 12:18 Powód: Automerged Doublepost
10 średnio reszta ładnie
Wiem, że ostrości mówisz nie, ale zpytam z ciekawości czy to efekt specjalny, jakiś filtr czy o co chodzi że jakoś 80% jest nieostrych, albo nietrafionych? W sensie przypadek czy zamierzone w imię walki ze forumowymi zboczeńcami?![]()
Modelkę bolała głowa? Masz problem przy zdjęciach pozowanych co zrobić z rękami modelki? Z ustawieniem nóg też jest trochę nie halo.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.