Pokaż wyniki od 1 do 10 z 194

Wątek: [Parteq] Slubnie i nieslubnie, po wyspiarsku ;)

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar loop89

Domyślnie

Z wielka radoscia przewalilem od dechy do dechy 15 stron Twojej tworczosci i musze powiedziec ze masz swietny styl i dobre oko. Poza kwestia techniczna (bardzo podoba mi sie obrobka a konkretnie kolorystyka) to robisz rewelacyjny reportaz slubny. Z cala pewnoscia wiele magii do Twoich zdjec wnosi "egzotyczne" otoczenie, ktore bardzo czesto przewija sie w Twoich slubnych materialach. Faktycznie zaczynasz i konczysz obrobke zdjec tylko na etapie LR(?), jesli tak to szacun. Co sie tyczy kolorystyki to podoba mi sie jak wyciagasz poszczegolne nasycone kolory pozostawiajac naturalne odcienie skory, jak bedziesz dawal kiedys jakies warsztaty to daj znac. Na koniec dodam, ze kilka..nascie slabych fotek imo trafilo sie tutaj ale gina one w gaszczu dobra Aaaaa... te 24, 35, 85 ktorych uzywasz to z literka L czy bez i do jakiego body je zapinasz?

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez loop89 Zobacz posta
    Z wielka radoscia [...]
    Dzieki

Tak, uzywam tylko lr. Warsztaty? Czemu nie, zagadalbym na smierc
    Szkla najczesciej 35 i 85, 24 od swieta, a fish wczoraj znalazl nowego kupca. Przy spokojniejszych momentach 135 jest swietnym szklem dla kilku portretow/detali. 85 mam w wersji 1.8, ale to szklo jest swietne i tez powinno miec "l" Pracuje na dwoch 5'tkach w wersji pierwszej.

Dopiero zaczyna Awatar loop89

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Parteq Zobacz posta
    Dzieki

Tak, uzywam tylko lr. Warsztaty? Czemu nie, zagadalbym na smierc
    Szkla najczesciej 35 i 85, 24 od swieta, a fish wczoraj znalazl nowego kupca. Przy spokojniejszych momentach 135 jest swietnym szklem dla kilku portretow/detali. 85 mam w wersji 1.8, ale to szklo jest swietne i tez powinno miec "l" Pracuje na dwoch 5'tkach w wersji pierwszej.
    Rozumiem że 24L i 35L? 85/1.8 mam i ze starym 5D to miodne szkło, dopiero co przesiadłem się na 5D Mark II i nie sprawdziłem na dobrą sprawę jak sprawuje się z 5d2 jeszcze Myśl o warsztatach, ja się piszę Dzięki za ansłera

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów