O ile masz ochotę możemy podyskutować. Na poważnie. 11 układ palców u rąk, łydka a podparcie stopy ( obcasa pantofelka ) Może zaczniemy od miejsca, w którym stoi taboret?
O ile masz ochotę możemy podyskutować. Na poważnie. 11 układ palców u rąk, łydka a podparcie stopy ( obcasa pantofelka ) Może zaczniemy od miejsca, w którym stoi taboret?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Pojecia nie mam o co chodzi.
Zastanow sie teraz dlaczego modelka to zrobila?
Moze zacznijmy od miejsca w ktorym sie odbyla sesja? Moze od tego ile trwala?
Moze jednak najlepiej od tego od czego chcialbym zaczac zawsze - "pokaz mi swoje zdjecia, a powiem Ci jakim jestes czlowiekiem"
Albo mam coś z oczami albo zdjęcia są nieostre.
ale ladna pani mloda ;D
no comment...
Przejrzałem Twojego bloga i po raz pierwszy na tym forum nie mam wewnętrznego fuj zdjęć ślubnych. Nie wiem, czy to za sprawą urody panny młodej z ostatniego reportażu , czy dlatego, że zdjęcia są normalne, są w nich emocje, jest w nich historia, nie ma nadętego efekciarstwa, nie ma przesadnego wyostrzania.
Gdybym brał ślub, poprosiłbym Ciebie na fotografa.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ostatnio edytowane przez dinderi ; 06-02-2011 o 13:56 Powód: Automerged Doublepost
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---