228.
fajnie masz z tymi orientalnymi slubami
przydaloby mi sie taki jeden dla urozmaicenia mojego pf
228 najs
Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/
Oj fajne ostatnie ujęcie, jak zawsze kolory mi się podobają ze względu na swoją naturalność.
Brawo, brawo
Parteq widze ze interes sie rozwija i ostro wbiles sie w Indianskie klimaty. Gratuluje!
Swietne zdjecia.
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
Z wielka radoscia przewalilem od dechy do dechy 15 stron Twojej tworczosci i musze powiedziec ze masz swietny styl i dobre oko. Poza kwestia techniczna (bardzo podoba mi sie obrobka a konkretnie kolorystyka) to robisz rewelacyjny reportaz slubny. Z cala pewnoscia wiele magii do Twoich zdjec wnosi "egzotyczne" otoczenie, ktore bardzo czesto przewija sie w Twoich slubnych materialach. Faktycznie zaczynasz i konczysz obrobke zdjec tylko na etapie LR(?), jesli tak to szacun. Co sie tyczy kolorystyki to podoba mi sie jak wyciagasz poszczegolne nasycone kolory pozostawiajac naturalne odcienie skory, jak bedziesz dawal kiedys jakies warsztaty to daj znac. Na koniec dodam, ze kilka..nascie slabych fotek imo trafilo sie tutaj ale gina one w gaszczu dobraAaaaa... te 24, 35, 85 ktorych uzywasz to z literka L czy bez i do jakiego body je zapinasz?
Dzieki
Tak, uzywam tylko lr. Warsztaty? Czemu nie, zagadalbym na smierc
Szkla najczesciej 35 i 85, 24 od swieta, a fish wczoraj znalazl nowego kupca. Przy spokojniejszych momentach 135 jest swietnym szklem dla kilku portretow/detali. 85 mam w wersji 1.8, ale to szklo jest swietne i tez powinno miec "l"Pracuje na dwoch 5'tkach w wersji pierwszej.