Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: 550ex mocowanie do body

Domyślnie 550ex mocowanie do body

witam, właśnie zauważyłem, że pęka mi lampka C550ex w miejscu mocowania do body- prawe skrzydełko, przy stykach; czy ktoś miał z tym problem, z racji, że uniemożliwi mi to pracę tą lampką pytam- jak, gdzie, za ile? - i czy można to wymienić

Bywalec Awatar CyrJak
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

lepiej pokaż zdjęcie inaczej nikt ci raczej nie powie :-) Plastik mozesz sobie zespawać btw.

Początki nałogu Awatar jacapa
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Widziałem stopkę do kupienia na e-bayu , ale nie jestem pewien czy do 550EX , poszukaj.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Znalazłem
    http://cgi.ebay.com/CANON-550EX-HOT-...item5191e5e01b
    Ostatnio edytowane przez jacapa ; 02-12-2010 o 21:12 Powód: Automerged Doublepost
    Jacek Paduszyński
    40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Sopot

Domyślnie

gg: 9010482 Pan Piotr
    pisz do niego, posiada dużo licznych części do canonów, miedzy innymi stopkę
    Kupowałem u niego do 430ex'a i jestem bardzo zadowolony. Przesyłka ze stopką nie wyniosła więcej niż bodajże 35zł . A czas oczekiwania z 4-5dni. A nie jak z ebay'a miesiąc
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez robert914 Zobacz posta
    gg: 9010482 Pan Piotr
    pisz do niego, posiada dużo licznych części do canonów, miedzy innymi stopkę
    Kupowałem u niego do 430ex'a i jestem bardzo zadowolony. Przesyłka ze stopką nie wyniosła więcej niż bodajże 35zł . A czas oczekiwania z 4-5dni. A nie jak z ebay'a miesiąc

przepaszam za posta pod postem,ale brak możliwości edycji zawiódł

chciałbym dodać, że można pracować z ułamaną stopką Biegałem tak 7msc po klubach robiąc zdjęcia wystarczył sklejony kawałek plastiku od karty sim w stopce aparatu, by działał ettl i wszystko co fabryka daje

tutaj link do allegro Pana Piotra:
    http://allegro.pl/show_user.php?uid=4791883
    Ostatnio edytowane przez robert914 ; 03-12-2010 o 02:47 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

dzięki panowie za podpowiedzi, zastosuję się do nich

Uprawnienia umieszczania postów