podobno Krakow Czapskich 1
podobno Krakow Czapskich 1
dla mnie dziwna sprawa że jak chodzi to się nie otwiera so pełnej dziury ,ale może coś w tym jest ,jeszcze nie spotkałem popsutego obiektywu canona pod fd ,a miałem tego sporo .
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
Napisal ze jak obiektyw nie jest na korpusie to przeslona jest otwarta na full. Dostalem tez skan gwarancji jak byl za pierwszym raem u nich, teraz jest 2 raz bo cos jest podobno nadal nie tak.
No i kupujacy oczekuje ze mu oddam 50zl za ta naprawe.
W transporcie nie moglo nic sie stac, a ja jestem pewien ze u mnie bylo wszystko ok, a Canonem A-1.
Myslicie ze powinienem oddac?
Tu jest scan gwarancji jaka mi przyslal, chodzi o 2 pozycje.
http://picasaweb.google.com/Jacek233...32460397805602
Ostatnio edytowane przez czerwiniak ; 19-12-2010 o 16:52 Powód: Automerged Doublepost
5D, 40D, CP-E4, 16/2,8 Zenitar. 50/1,4. 24-70/2,8 L 70-200/4L 550ex + 580exII, CP-E3, DigiMate III + blendy, świecidełka
---------------------------------------
Kurde no, mam dylemat. Nie chodzi o negatywa na allegro (bo i tak mi nie zaszkodzi) ale jestem pewien ze wszystko bylo ok. Przeciez nie mozliwe zeby cos sie stalo w drodze. Byl oklejony 2 warstwami foli babelkowej, i jeszcze pudelko (paczka) wylozona w srodku papierem. Jest mozliwe ze z jego body poprostu on zle wspolpracowal? A serwis polal wode i zarobil 50zl za nic? Chociaz w to ostatnie nie chce mi sie wierzyc bo to podobno dobry serwis.
A jeszcze bywalcow tego serwisu poprosze o informacje czy oni gwarancje daja na takich swistkach nie podstemplowanych?