Pokaż wyniki od 1 do 10 z 109

Wątek: Slub i wesele

Widok wątkowy

Domyślnie

jako mało doświadczona osoba... powiem jedno... przesadzacie z tymi fotami i rodziną... Wszystko inne się zgadza... ale... podam swój przykład... byłem na weselu znajomych... w zasadzie to była tam moja przyszła rodzina (jak się chajtnę ) robiłem pstryki świeżo nabytym C550D + 18-55 kit... w kościele dużo nie robiłem by nie przeszkadzać głównemu fotografowi... ale na sali trochę poszalałem i efekt był taki że 80% osób z rodziny powiedziało że zrobiłem dużo lepsze foty niż tamten fotograf najlepsze jest to że nikt ich nie pytał o to jak im się one podobają... sami stwierdzili że są OK... dodam jeszcze że foty nie obrabiane były
    Jaki z tego morał... chyba tylko jeden... ludzie jak Cię znają to inaczej reagują na robione zdjęcie są weselsi i bardziej uśmiechnięcie to takie moje spostrzeżenie...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    jeszcze jedno.... jak bym robił te foty dziś... były by jeszcze lepsze... czemu ? bo dużo dało mi to forum oraz książki czy porady w necie... ale wiem że jeszcze dużo przede mną nauki
    Ostatnio edytowane przez Morfii ; 02-12-2010 o 14:46 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów