A ja chciałbym, żeby mi wbudowali konsolę w ten taki ekranik z tyłu :-D. Przecież jak nie robię zdjęć to mogę sobie pograć - po co tracić czas.
Chyba zaczekam na wersję do samodzielnego montażu.Z instrukcją na 500 - stronicowej książeczce oraz płycie DVD, kompletem śrubokrętów i...dużym młotkiem. Za 200 USD.
PS S5 IS, 7D + C 15-85 IS USM, C 55 - 250 IS, C 50 1.4 USM, 430 EX
A dla mnie jest to największa głupota jaką można zrobić... Jak można takie fajne pokrętło zmieniać na taki syf :/
/ Canon /
Mi to się marzy dotykowy ekran...Zamiast kręcić i wciskać guziory można by w szybki sposób ustawić co potrzeba... A dotego jeszcze Multi-Touch...
Ech... pewnie w następnych generacjach będ![]()
Zepsuty Canon 500D + Grip czekający na upgrade | C17-55 2.8 IS, C75-300 USM, C50mm 1,8 | Nissin Di622 Mark II, 2x YN460 + Phottix Aster | Benro A1980F + B-00+PU-40 M8 | Garść filtrów kolorowych dla Cokin P |
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Za 150 $ będzie można założyć specjalistyczną polimerową przykrywkę. Coś na styl osłonki przełączników w myśliwcach na amerykańskich filmach sensacyjnych.
A tak na serio, nie ma co marudzić. Jeżeli komuś pokrętło przełączało się samoistnie to takie rozwiązanie może być bardzo przydatne. Cieszmy się, że Canon jakiekolwiek usprawnienie do już sprzedanych korpusów a nie każe kupować nowe aparaty dla małych usprawnień. Pewnie teraz będą coś takiego stosować we wszystkich nowych korpusach z pokrętłami i trzeba będzie się do tego przyzwyczaić.
auto iso dajcie za 100$ lepiej
A ja pójdę ze swoją opinią pod prąd. W moim 7d kółko niestety dosyć często się przekręca i po wyjęciu z torby nie zawsze pamiętam, żeby się upewnić, czy jest tam, gdzie było ostatnio. Uświadamiam sobie to dopiero po wciśnięciu spustu, czyli z reguły deczko za późno. Nie wiem czemu tak się dzieje, w 20D chyba nigdy mi się nie przestawiło.
Zobaczymy, ile ta przeróbka będzie kosztowała u nas ale z pewnością jej nie wykluczam.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
a czy ta oferta przypadkiem nie jest powiązana z ofertą dla posiadaczy 60D: "za drobną opłatą 100$ wymieniamy kółko z blokadą na kólko bez blokady - takie, jak w wyższych, profi modelach 5Dmk2 i 7D naprawdę warto !!!". Taki bonus dla Canona sezonowa wymiana kółek
20D + 7D + 5DMK4 + 24-70/2,8LII, 70-200/2,8LIS, Art35/1,4, Art85/1,4, 430EX, 580EX, 055PROB+029