Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Czy to dobry wybór?

Mieszany widok

Domyślnie

Hej wszystkim body już jest 50d teraz pytanie po raz ... jakie szkło do max 2tyś nowe żadnych używek,pisałem wcześniej o różnych obiektywach ale po dłuższym zastanowieniu się chcę coś szerszego od 16mm do ...!hmm o światełku 2.8 chyba mogę pomarzyć!Podpowiedzcie coś przypominam ze jestem amatorem z wielkimi ambicjami

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamkoko1 Zobacz posta
    chcę coś szerszego od 16mm do ...!hmm o światełku 2.8 chyba mogę pomarzyć!Podpowiedzcie coś przypominam ze jestem amatorem z wielkimi ambicjami
    Może Tokina 11-16/2,8-nowa od 2299pln?

Domyślnie

...coś szerszego od 16mm do ...!hmm ...
    Cytat Zamieszczone przez Sunders Zobacz posta
    Może Tokina 11-16/2,8...
    grunt to trafic w oczekiwania

jak do tej kasy, to Tamron 17-50/2.8VC. ewentualnie jak koniecznie systemowe to 15-85 Ef-s, tylko, że nie będzie już tak jasno.
    .
    50D+grip, kilka szkiełek i gratów typu "akcesoria foto"...
    suma ogniskowych obiektywów nie przedłuży męskości...
    wielkość matrycy nie ogranicza wyobraźni...

[SIGPIC][/SIGPIC]

Domyślnie

wolałbym coś od canona bez urazy kolego ale dzięki
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Hmm chodzi o to że nie za bardzo chcę inwestować sianko w nie systemowe obiektywy ot taki mój tok myślenia bez urazy dla grona użytkowników...! obiektyw chcę nowy tłumaczyć nie muszę dlaczego.Pytanie czy znajdę coś w tym zakresie cenowym no może nie musi być 16mm ale blisko o końcu nie mówię bo nie chcę spalić:-D na pewno nie 200mm(google) nie za bardzo chcę mi pomóc czekam na jakieś podpowiedzi. hej
    Ostatnio edytowane przez adamkoko1 ; 05-12-2010 o 01:32 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie

Domyślnie

wolałbym coś od canona/.../obiektyw chcę nowy tłumaczyć nie muszę dlaczego.Pytanie czy znajdę coś w tym zakresie cenowym no może nie musi być 16mm ale blisko o końcu nie mówię bo nie chcę spalić
    Nowy, canon, światło 2,8, zoom od ok.16mm, za 2000pln - nie znajdziesz

Domyślnie

Tak myślałem może coś blisko tych mm i światełka mi zaproponujecie (new) CANON OK?

Domyślnie

Tak myślałem może coś blisko tych mm i światełka mi zaproponujecie (new) CANON OK?
    no ale co tu proponować - niesystemowe na nie, do 2 tysi, najlepiej 2.8... może jeszcze niech robi kawę i piecze ciasto?

a tak na serio - wolałbym, bo używałem - Tamrona 17-50/2.8 z VC niż systemowe 18-55IS. no i jeśli ktoś nie potrzebuje tele, to proponowanie 18-55 z 70-200 jest czystym kupowanie dla kupowania. lepiej kupić dobre szkło w jednym zakresie i zbierać na drugie, niż półśrodkami ratować pokrywanie zakresów. równie dobrze można kupić same kity, bo będą systemowe, bo będą do 2 tysi i na pewno nowe.
    .
    50D+grip, kilka szkiełek i gratów typu "akcesoria foto"...
    suma ogniskowych obiektywów nie przedłuży męskości...
    wielkość matrycy nie ogranicza wyobraźni...

[SIGPIC][/SIGPIC]

Domyślnie

Dobra na dobrego canoniera mnie nie stać,mam na oku taki obiektyw ale mam obawy dużo osób pisze ze bez kalibracji w serwisie sie nie obejdzie czy to prawda chodzi o Tamron SP AF 17-50 mm f/2.8 XR Di II VC będzie podpięty pod canona 50d

Początki nałogu Awatar Pirx

Domyślnie

obiektyw chcę nowy tłumaczyć nie muszę dlaczego.
    A ja bym chętnie posłuchał.
    Pozdrawiam,
    Pirx

Uprawnienia umieszczania postów