Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 42 z 42

Wątek: Czy to dobry wybór?

Domyślnie

cos spiep....m w swoim poprzednim poscie nie wiem jak to naprawić sorry ale jestem nowicjuszem także na forum

Zablokowany
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamkoko1 Zobacz posta
    Czyli warto z tego co rozumiem?Kurde najgorsze jest ze jestem amatorem który wychował sie na kompakcie fz18 i kupuje cos o niebo lepszego jak myślę czyli na pewno c50d i w/w obiektyw i problem polega na tym że nie wiem czy dam rady przy kupnie tego szkła zauważyć na dzień dobry wady/zalety może mi cuś podpowiecie ?
    Dla mnie to brzmi jak poszukiwanie używanego sprzętu. Rzadko zdarzają się wady przy kupnie nowego korpusu. Jeżeli jednak są, to możesz korpus odesłać/oddać w ciągu 14 dni. Masz do tego jeszcze gwarancję.

Po drugie - to jest Twoja decyzja - naprawdę poważna decyzja i Ty ją musisz podjąć. Możesz popytać, ale nikt jej nie podejmie za Ciebie.
    Cielęciem może i byłem na forum. Nadal jestem Pierwszy wątek stworzyłem odnośnie FF bo chciałem wykonać skok, a korpus 5d miałem w całkiem niezłej cenie. Jednak posypało się kilka rzeczy i wykonałem skok na 50D. Tyle odnośnie mnie.

Nie wyżywam się na Tobie tylko staram się Ci uświadomić, że nikt z tutejszego grona nie ma zamiaru podejmować decyzji za Ciebie.

Fotopawkas, przecież nie krzyczałem:-D
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    A jeśli chodzi o wybranie odpowiedniego tamrona 17-50vc, to możesz wykonać albo test bateryjkowy albo zabrać specjalnie wydrukowaną tablicę (jest w necie) lub kupić troszeczkę drożej, ale od cichego.
    Ostatnio edytowane przez N00bek ; 07-12-2010 o 11:14 Powód: Automerged Doublepost

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów