cos spiep....m w swoim poprzednim poscie nie wiem jak to naprawić sorry ale jestem nowicjuszem także na forum
cos spiep....m w swoim poprzednim poscie nie wiem jak to naprawić sorry ale jestem nowicjuszem także na forum
Dla mnie to brzmi jak poszukiwanie używanego sprzętu. Rzadko zdarzają się wady przy kupnie nowego korpusu. Jeżeli jednak są, to możesz korpus odesłać/oddać w ciągu 14 dni. Masz do tego jeszcze gwarancję.
Po drugie - to jest Twoja decyzja - naprawdę poważna decyzja i Ty ją musisz podjąć. Możesz popytać, ale nikt jej nie podejmie za Ciebie.
Cielęciem może i byłem na forum. Nadal jestemPierwszy wątek stworzyłem odnośnie FF bo chciałem wykonać skok, a korpus 5d miałem w całkiem niezłej cenie. Jednak posypało się kilka rzeczy i wykonałem skok na 50D. Tyle odnośnie mnie.
Nie wyżywam się na Tobie tylko staram się Ci uświadomić, że nikt z tutejszego grona nie ma zamiaru podejmować decyzji za Ciebie.
Fotopawkas, przecież nie krzyczałem:-D
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A jeśli chodzi o wybranie odpowiedniego tamrona 17-50vc, to możesz wykonać albo test bateryjkowy albo zabrać specjalnie wydrukowaną tablicę (jest w necie) lub kupić troszeczkę drożej, ale od cichego.
Ostatnio edytowane przez N00bek ; 07-12-2010 o 11:14 Powód: Automerged Doublepost