ad.1 Sprawdza się doskonale, nie tylko w studiu - w pokoju wielkości przeciętnej sali lekcyjnej nie trzeba się niczym przejmować - łapie sygnał odbity od ścian, sufitu, podłogi... ani razu nie zdarzyło mi się żeby slave nie błysnął.
W plenerze będzie trudniej, ale jeszcze nie sprawdzałem...

ad.2
Cytat Zamieszczone przez Kubaman
ad.2 w lampach możesz ustawiać wzajemny stosunek siły błysku, a kiedy określisz siłę błysku dla lampy master, wtedy ustawisz i dla pozostałych . Stosunek ten to kolejne stopnie od 1:1 do zdaje się 1:1/128
Dotyczy to tylko lamp A i B - stosunek ten wynosi 1:8 (czyli 3 działki) w obie strony.

ad.3 Nie. Można ustawić korektę dla całego systemu, lub dla lampy C.
Można też ustawić manualnie siłę każdej lampy z osobna - również bezprzewodowo z lampy MASTER.

ad.4 Nie wiem
Ale skierowanie lampy w sufit się sprawdziło... tylko do tej roli najlepsza jest 580'ka... bo silna i szybka - 550'ka była trochę za wolna

ad.5 Droga, ale fajna zabawa - to jest bardzo mobilny system, w pół minuty można ustawić oświetlenie praktycznie wszędzie (np. na plaży, albo w lochach zamku ) - bez kłopotów z kablami, zasilaniem... i bez taszczenia kilogramów sprzętu.

Czy się opłaca? Tu nie mogę odpowiedzieć. W każdym razie ja choruję na trzecią lampę...

i czwartą...