Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: 5D Mark II za 5200 złotych! Nowy z gwarancją!

Domyślnie

Nie można ścigać kogoś za coś, czego (jeszcze) nie zrobił.
    nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu

Bywalec Awatar savage67
    Miasto
    Starachowice/Kielce

Domyślnie

Nie chcę tu wszczynać akademickiej dysputy ;-)
    Ale jeżeli jest prawdą co pisał ten człowiek , nie sprzedali nawet sztuki. Wtedy nie ma żadnego powodu, by sprawę kierować do sądu. Nie byli by w stanie nic zarzucić.

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

Domyślnie

Ceny mogą zawierać błędy:
    "Typographical Errors

In the event that a product is listed at an incorrect price due to a typographical error or error in pricing information from our suppliers, we shall have the right to refuse or cancel any orders based on the incorrect price whether or not the order has been confirmed."

no i wtedy mają prawo odmówić realizacji .
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Początki nałogu

Domyślnie

był nawet już u nas jeden taki co sprzedawał tanio i trochę osób się nacięło
    W fotografii najważniejszy jest pomysł, dobre światło i jeszcze raz pieniądze.

Uzależniony

Domyślnie

... oby tylko jeden

Domyślnie

Swojego czasu poprzez Allegro handlował ktoś o nicku 'otc_Poznan' sporo taniej sprzętem fotograficznym. Z opinii na jego temat wynikało, iż nie był on oszustem, a wszelkie negatywne komentarze zawdzięczał osobom, które wystawiały te komentarze kierowane zniecierpliwieniem na oczekiwaną przesyłkę. Towar, ze sporym opóźnieniem, ale także gwarancją, zawsze dostarczał. Pomyślałem, że to o czym pisałem w poście otwierającym ten wątek, to mógł być jego sposób na interes. Stąd moje pytanie. Poza tym uważam, że po to jest tworzone takie forum aby pewne wątpliwości, co do spraw nie do końca jasnych, rozwiewać. Dzięki za informacje, które pozwoliły mi trzeźwo ocenić sytuację.

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_seremet Zobacz posta
    Swojego czasu poprzez Allegro handlował ktoś o nicku otc_Poznan sporo taniej sprzętem fotograficznym. Z opinii na jego temat wynikało, iż nie był on oszustem, a wszelkie negatywne komentarze zawdzięczał osobom, które wystawiały te komentarze kierowane zniecierpliwieniem na oczekiwaną przesyłkę. Towar, ze sporym opóźnieniem, ale także gwarancją, zawsze dostarczał.
    ROTFL

http://canon-board.info/showthread.php?t=69423
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    A gdybyś się w tym wątku nie doszukał, to jeszcze jeden uroczy link zewnętrzny.

http://interwencja.interia.pl/archiwum/news?inf=1550778
    Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 30-11-2010 o 00:34 Powód: Automerged Doublepost
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Domyślnie

No to rozwiązały nam się dwa dylematy w jednym wątku.

Początki nałogu Awatar Szczur88
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Bez sensu to trochę... Bo prowadzi to do różnych dziwnych sytuacji... Np jakiś czas temu udało mi się przyjąć sporą ilość sprzętu (nowego) Canon w bardzo niskich cenach... Ale zamiast na szybko sprzedać to sporo taniej, niż gdzie indziej, musiałem powoli sprzedawać w cenie o 50-100zł niższej, niż inne sklepy, bo inaczej od razu by było "to na pewno wałek", "nie kupujcie"...
    www.t-jack.pl
    Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ale masz jakiś sklep, komis czy jak?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów