Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: 5D Mark II za 5200 złotych! Nowy z gwarancją!

Mieszany widok

Domyślnie 5D Mark II za 5200 złotych! Nowy z gwarancją!

Witam,

ma ktoś może jakieś doświadczenia ze sprzedawcą z linku poniżej:

http://www.justcanon.net/

Oferta przedstawia się naprawdę interesująco. Wysyłka za darmo, gwarancja realizowana w Polsce. Tylko jak z wiarygodnością?

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Czemu ludzie wierzą w cuda???

Domyślnie

jak dla mnie zbyt piękne, aby było prawdziwe
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_seremet Zobacz posta
    Witam,

Oferta przedstawia się naprawdę interesująco. Wysyłka za darmo, gwarancja realizowana w Polsce. Tylko jak z wiarygodnością?
    Kupuj, kupuj polecam!

Potem powstają moje ulubione wątki "Dlaczego na tym świecie wszystko jest droższe niż za darmo...a inni jednak są sprytniejsi ojej...".

papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_seremet Zobacz posta
    Witam,

Ty tak na powaznie? :rolleyes:

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Bywalec Awatar savage67
    Miasto
    Starachowice/Kielce

Domyślnie

Była już podobna, poszukaj u nikoniarzy
    Nazywała się justnikon.net
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Radze trzymać się z dala od justnikon.net, tak się składa ze po wpisie hydra-net sprawdziłem ich ofertę i jak się okazało adres firmy jest dokładnie 5minut od mojego domu (Camden Londyn) wiec poszedłem tam i z myślą zakupu nie przez net a na miejscu ale niestety pod tym adresem nie znalazłem wyżej wymienionej firmy i co ciekawsze nikt tam o takowej nic nie słyszał. Wiec poszukałem trochę info w sieci na jej temat (dokładniej Justshop bo to jest główna firma). Znalazłem info ze firma ta ma stronki www na których wystawia rożne produkty których nie posiadają i nawet nie sa zainteresowani ich sprzedawać. System polega na pobraniu kaski od ludzi za sprzęt, i od momentu zapłaty powiadomienie klienta ze sprzęt nie jest na razie dostępny na stanie i będzie wkrótce, tak przeciągają najdłużej jak mogą, w tym czasie obracając pieniędzmi i po pewnym okresie Podobno ja niektórzy napisali ok 6-8 mies pieniądze sa zwracane klientowi.
    Wiec raczej 100% walek
    z forum nikoniarzy. http://forum.nikoniarze.pl/showthrea...=159616&page=4
    Ostatnio edytowane przez savage67 ; 29-11-2010 o 16:24 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Dobry sposób na tani kredyt, oszustami nie są bo przecież w końcu pieniądze oddają

Bywalec Awatar savage67
    Miasto
    Starachowice/Kielce

Domyślnie

Są oszustami bo już podczas zawierania transakcji sprzedaży wiedzą, że nie wywiążą się z umowy. Wydawać by się mogło,że w UK powinno takie coś być ścigane obligatoryjnie.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

No to im udowodnij, że nie mają zamiaru wywiązać się z transakcji. Jeśli publicznie postawisz taką tezę to maja pełne prawo pozwać Cię do sądu i w tym momencie prawo jest niestety po ich stronie.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów