Pokaż wyniki od 11 do 20 z 93

Wątek: Dla kogo eLki ?

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar luck1985
    Miasto
    Wlkp

Domyślnie

Czytam i zostane na razie przy tym tamronie , jak bede mial luzne 3 kafle , zakupie L.
    A stalki L , to juz w ogole odjazd. Do tego body i moge isc z torbami z domu
    Nie zarabiam na fotach , nie wrzucam je na strony zadne - po prostu hobby , umilacz czasu. Lubie wyjsc na dwor ,pochodzic , pstryknac to i owo. Tematu swojego nie mam.
    Dzis ide do kuchni robie krople , jutro pojde focic snieg na galeziach,pojutrze zachod slonca - krajobrazowe klimaty. Na ptaki nie chodze , bo ponizej 200 w lufie nie ma co isc do lasu/pole.A wczoraj robilem zdj przedmiotu na allegro.
    Tamron ogolnie wporzo , do aktualnych ogolnych zastosowan jest jak najbardziej ok.
    A pomysl z L wzial sie z tego , ze L bedzie lepiej wykonana , chwyce do reki to poczuje roznice w wykonaniu , uzytych materialow - mocniejsza konstrukcja. AF bedzie lepiej chodzil z Canonowskiego obiektywu na korpusie Canona. Nie mam pewnosci czy zobacze wielka roznice na fotach.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Moze mi ktos przypomniec linka , gdzie wybieram body , obiektyw i sa zdjecia z tego zestawu. Zawsze jak ta str odwiedze , zapominam dodac do ulubionych.
    Ostatnio edytowane przez luck1985 ; 28-11-2010 o 16:01 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów