Czytam i zostane na razie przy tym tamronie , jak bede mial luzne 3 kafle , zakupie L.
A stalki L , to juz w ogole odjazd. Do tego body i moge isc z torbami z domu![]()
Nie zarabiam na fotach , nie wrzucam je na strony zadne - po prostu hobby , umilacz czasu. Lubie wyjsc na dwor ,pochodzic , pstryknac to i owo. Tematu swojego nie mam.
Dzis ide do kuchni robie krople , jutro pojde focic snieg na galeziach,pojutrze zachod slonca - krajobrazowe klimaty. Na ptaki nie chodze , bo ponizej 200 w lufie nie ma co isc do lasu/pole.A wczoraj robilem zdj przedmiotu na allegro.
Tamron ogolnie wporzo , do aktualnych ogolnych zastosowan jest jak najbardziej ok.
A pomysl z L wzial sie z tego , ze L bedzie lepiej wykonana , chwyce do reki to poczuje roznice w wykonaniu , uzytych materialow - mocniejsza konstrukcja. AF bedzie lepiej chodzil z Canonowskiego obiektywu na korpusie Canona. Nie mam pewnosci czy zobacze wielka roznice na fotach.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Moze mi ktos przypomniec linka , gdzie wybieram body , obiektyw i sa zdjecia z tego zestawu. Zawsze jak ta str odwiedze , zapominam dodac do ulubionych.