Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 42

Wątek: Warsztaty w Złodziejewie - opinie.

Początki nałogu Awatar piotrr
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Witam,
    zawsze jest sporo focenia.
    Jeśli ktoś dość pewnie czuje się w PSie i LR to polecam wybrać którąś z innych opcji - urocza gospodyni Marcelina daje ich tam dość sporo.
    Jeśli jednak chcesz poznać kilka dobrych tricków i to się nie zawiedziesz na postprodukcji.
    Zawsze dobre modelki i klimatyczna miejscówka to zalety tego miejsca.
    Byłem tam na "7 fotografów w siedem dni", weekendzie z Fetishem i mam zamiar kiedyś znów odwiedzić to miejsce.

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Domyślnie

Hmmm... troszkę na mieszałeś :wink:
    Kurczę czuję, że nie mogę odnaleźć sposobu postrzegania finalnej fotografii (postropdukcja), jak ma wyglądać foto na końcu drogi, ale... czy np. na Weekendzie z mistrzem (coś jak 7 dni) poruszane są sprawy obróbki wg danego mistrza?!

Początki nałogu Awatar piotrr
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Często tak, zalezy to od prowadzącego. Przynajmniej na tych warsztatach w ktorych mialem okazje uczestniczyc sporo bylo smaczkow obrobkowych.
    Ale wydaje mi się, ze najlepiej jakbys sam zadzwonił do Marceliny. Telefon masz na stronie Zlodziejewa .

Dopiero zaczyna

Domyślnie

a ja bardzo polecam, fajnie było

Domyślnie Odp: Warsztaty w Złodziejewie - opinie.

Subiektywny, ale szeroki opis warsztatów Warsztaty Fotografii Artystycznej w Zlodziejewie i White Alicei. Przy okazji porównanie do Warsztatów White Alice.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Cytat Zamieszczone przez Paweł Strykowski Zobacz posta
    Subiektywny, ale szeroki opis warsztatów Warsztaty Fotografii Artystycznej w Zlodziejewie i White Alicei. Przy okazji porównanie do Warsztatów White Alice.
    Bardzo ciekawą informację podałeś o "Złodziejewie". Wkleję, gdyby nagle okazało sie, że musi ona zniknąc z Twojej strony: "Osobiście nawet gdybym się zaznajomił z regulaminem przed warsztatami to bym go przyjął bez zająknięcia poza jednym punktem. Jest to punkt dotyczący obowiązku dopłaty podatku VAT, jeżeli ktoś zechce fakturę. Dla mnie jest to albo okradanie uczestnika jeżeli chce fakturę, albo Państwa jeżeli nie chce. Bo rozumiem, że jak nie ma faktury to organizatorka nie płaci części podatku VAT, ani podatku dochodowego. Przy tej skali przedsięwzięcia (kilkaset osób rocznie) i tej cenie za usługę jest to dla mnie mało poważne i nieuczciwe"
    To jest jednoznaczna informacja o tym, że warsztaty są wałkiem podatkowym.

Bardzo niepochlebne opinie o "Warsztatach w Złodziejewie" słyszałem od kilku uczestników. Dlatego, skutecznie wyleczyłem się jakiś czas temu z przebłysków chęci uczestnictwa.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Po tekscie Pawła o "Złodziejowie" bajkowy klimat tych warsztatów jakby sie nieco rozrzedzil...

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

A ja się zastanawiam w jakim celu Paweł jeździ na warsztaty? Pytam oglądając zdjęcia na stronie.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

To chyba normalne ze szuka sie inspiracji oraz nowych spojrzen .. inaczej stoi sie w miejscu lub sie wrecz cofa
    Ostatnio edytowane przez Czacha ; 22-10-2012 o 00:47

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Ale tego na warsztatach raczej nie znajdziesz. Jak ktoś wie „co i jak” ma doskonały własny warsztat to na warsztatach ma szukać inspiracji? To tak trochę jakbyś z dwudziestego piątego poziomu jakiejś gry powrócił poćwiczyć na pierwszy poziom dopłacając za to kilkaset złotych.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów