Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1016

Wątek: ksiazki o fotografii

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jimmy Return Zobacz posta
    Witam.Zastanawiam się nad zakupem książki Rodericka Macdonalda "Akty,Fotografia cyfrowa dla profesjonalistów",mam w związku z tym pytanie czy ktoś czytał tą książkę czy jest ona warta wydanych pieniędzy? bo nie ukrywam,że do najtańszych nie należy (80zł).
    Odpuść sobie. Mam ją i jeżlei chodzi o fotografię aktu, to jest kilka ciekawszych pozycji. Np. ja bardzo cenię sobie angielskie wydawnictwo rotovision i serię Lighting for... lub Prolighting ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malkontent Zobacz posta
    Odpuść sobie. Mam ją i jeżlei chodzi o fotografię aktu, to jest kilka ciekawszych pozycji. Np. ja bardzo cenię sobie angielskie wydawnictwo rotovision i serię Lighting for... lub Prolighting ....
    Tylko,że te pozycje to są wydania anglojęzyczne,wolałbym jakieś wydawnictwo Polskie opisujące techniki fotografowania aktu,ustawienie modelki i tego typu zagadnienia.
    Przejrzałem już masę tych książek w necie i chyba wychodzi na to,że nie żadnej dobrej książki na ten temat wydanej w naszym języku

Janusz66
    Guest

Domyślnie

witam
    Poszukuje książki w języku polskim na temat - Camera Raw
    Posiadam "Camera Raw i Photoshop CS3/CS3 pl"
    Szukam pozycji opisującej nowszą wersję CR.
    Doszło kilka bardzo ciekawych nowych funkcji dopasowań lokalnych np:
    pędzel dopasowania, filtr stopniowy.
    Może ktoś ma informacje nie mogę nic zaleźć. Książek o Photoshopie jest dziesiątki jak nie setki, publikacji a na temat CR w jeżyku polskim prawie wcale....

Janusz

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

popieram - jest g**** warta
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Początki nałogu Awatar swallow77
    Miasto
    Kristiansand, Koszalin

Domyślnie

Władysław Pawelec, Fotografia aktu, Videograf II Katowice (pierwsze wydanie z 1999). Przyjemnie opowiedziane. Nie wiem czy są nowe wydanie, to wydanie można znaleźć na allegro, na chomikuj.pl PDF.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów