Strona 63 z 102 PierwszyPierwszy ... 1353616263646573 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 621 do 630 z 1016

Wątek: ksiazki o fotografii

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

mial ktos to w łapach: http://helion.pl/ksiazki/czarno.htm ?
    fajne?

Coś już napisał Awatar DrMike
    Miasto
    Bielawa

Domyślnie

Ja niedawno zakupilem dwie ksiazki Scotta Kelby'ego 195 UJEC oraz NOWE UJECIA. W tych dwoch ksiazkach Scott wyjawia swoje tajniki co do roznych sytuacji w ktorych fotograf sie znalazl...... kazdy dzial to inny problem i porady Scota ( tj. jak on sam komponuje fote w danej sytuacji ) a rowniez wyjasnia co nalezy zrobic o czym pamietac itd. Wszystko w bardzo fajny sposob tzn czyta sie naprawde fajnie i wchodzi w glowe.... Dlatego te dwie ksiazki od razu staly sie bestsellerami na rynku swiatowym....goraco polecam

Domyślnie

Nie wiem czy można dostać tą książkę po Polsku ale jeżeli zna się angielski to polecam "Photojournalism: The Professionals' Approach"- Kenneth Kobre.
    Świetna książka. Omawiana jest w niej technika, sprzęt, etyka, historia zawodu etc. Mnóstwo zdjęć i rozmów z fotografami. Jeżeli ktoś interesuje się zawodem fotoreportera to zdecydowanie warto przeczytać.
    Nowa do znalezienia na eBay i Amazon za jakieś 20-30 funtów.

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

mam obie ksiazki scotta (195 ujec i nowe ujecia). uwazam ze 1/3 kazdej ksiazki ma rzeczywiscie ciekawe porady. ale reszta to albo jego gadanie, albo porady, ktore mogą zbyt mocno zapasc poczatkujacym osobom w pamięć, a niekoniecznie są prawdziwe (nei zawsze). Po prostu facet czasem strasznie upraszcza niektore rzeczy i nie mowi ze to jest tylko teoria, ktora w praktyce nie zawsze sie zgadza.
    Ale czyta sie przyjemnie i o ile nie bieze się wsyzstkiego jako prawdy ostateczne i jedyne to moze byc to ciekawa i przyjemna lektura:0

Bywalec Awatar greg7878
    Miasto
    k.Olkusza

Domyślnie

Kupon rabatowy uprawniający do 10 zł zniżki na zakupy w księgarni helion.pl.
    Kupon będzie aktywny do północy 23.06.2009!

Numer kuponu to:

82DFFB-594985-H
    6D mark II+BG-E21 / 60D+BG-E9 / 600D+BG-E8 / 350D+BG-E3 / C 16-35 4 IS L / C 17-55 2.8 IS /C 10-22 3.5-4.5 /T 28-75 2.8 /C 50 1.8 STM /C 85 1.8 /C 100 2.8 L MACRO /C 60 2.8 MACRO /C 35 2.0 IS /S 8 3.5 FISH-EYE /T 70-200 2.8 /C 70-300 4-5.6 IS /... / i coś tam jeszcze ...

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Helion się wycwanił, promocje się już nie łączą . Kilka razy kupiłem książki za bezcen - promocja dzienna -30% + kupon rabatowy - to było piękne połączenie

Domyślnie Szukam 2 tytułów.

Witam forumowiczów. Wiem że jest wątek o książkach o fotografii, ale tam tego nie zalazłem. Poszukuje 2 książek: Zbigniew Tomaszczuk, "Łowcy obrazów", podtytuł "Szkice z historii fotografii" (Centrum Animacji Kultury 1998)
    Urszula Czartoryska, "Przygody plastyczne fotografii" w formie e-booków. Ewentualnie namiary na biblioteki(Poznań, Wrocław) gdzie widzieliście te pozycję. Przeszperałem wszystkie księgarnie i biblioteki w moim mieście, w google też szukałem i NIC. Z góry dzięki za odpowiedzi.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vaval Zobacz posta
    Wiem że jest wątek o książkach o fotografii, ale tam tego nie zalazłem.
    A Punkt 3. Regulaminu na to : "niemożliwe..."

http://canon-board.info/announcement.php?f=27&a=3

"3. Zanim założysz nowy temat, sprawdź w wyszukiwarce, czy nie był on już wcześniej poruszany na forum. W 90% przypadków był. Wskazane jest również uprzednie skorzystanie z google. Jeśli masz pytania związane z takim tematem, dopisz nowego posta do istniejącego wątku (o ile już nie ma w nim na nie odpowiedzi)."

Dokleiłem do właściwego wątku.

Domyślnie

Brayan Peterson- Kreatywna fotografia bez tajemnic 2008 wyd.Galaktyka
    Szesnatsolatek z średnim doświadczeniem

Bywalec Awatar Jaca9
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Mam małe pytanko wiadomo coś czy wyszła przetłumaczona książka Master's Guide to Wedding Photography ??

Strona 63 z 102 PierwszyPierwszy ... 1353616263646573 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów