Slider
Też meczę tą pozycje ;d i już zastanawiam się co będzie potem masz już może jakiś tytuł bo nie skończyłem "obrabiać" jednej a już mi kolejna chodzi po głowie chyba za bardzo się wciągnąłem .
Slider
Też meczę tą pozycje ;d i już zastanawiam się co będzie potem masz już może jakiś tytuł bo nie skończyłem "obrabiać" jednej a już mi kolejna chodzi po głowie chyba za bardzo się wciągnąłem .
Canon. skromnie: http://www.gregfoto.pl/gallery
Owszem, mam..:grin: Kupilem sobie "Czarno-białą fotografię cyfrową" Johna Beardswortha, (IMHO godna polecenia, zwłaszcza, że wydawnictwa NG:-)) ale to tak na zapas, bo teraz czytam Kreatywną fotografię PetersonaJeszcze gdzieś w szufladzie leży i się kurzy nieprzeczytana książka o krajobrazach Edwardsa..
Generalnie sporo tego mam, ale narazie spasuje z kupowaniem, bo wszystkie najwazniejsze są u mnie przeczytane.. Potem jak przyjdzie czas na odsprzedaż, to się może nazbiera na calkiem niezłe szkiełko..:-)
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.