Pokaż wyniki od 521 do 530 z 1016

Wątek: ksiazki o fotografii

Widok wątkowy

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gabrielmar Zobacz posta
    Dziś kolejna promocja fotograficznej książki w Helionie
    http://helion.pl/ksiazki/misedy.htm
    Niestety, nie znam tego autora i gdyby ktoś był łaskaw kilka słów komentarza na temat tej pozycji to będę wdzięczny. Sprawdziłem w wyszukiwarce i powoływał się na Martina Eveninga Janusz w wątku o ostrzeniu.
    Książki Martina Eveninga można kupować w ciemno. To przede wszystkim świetny fotograf piszący świetne książki o Photoshopie i Lightroomie dla fotografów właśnie. Kelby na odwrót - specjalista od tych programów, który później nauczył się fotografować. Mam obie książki Eveninga o Lightroomie (wersja 1 i 2). Wg mnie to najlepsze pozycje do nauki tego programu. Na początku zabawy z LR kupiłem też książkę Kelby'ego do wersji 1. Evening jest duuużo lepszy od Kelby'ego chociaż ten drugi nie jest zły.
    "Mistrzowska edycja zdjęć. Adobe Photoshop CS3 PL dla fotografów" to prawdopodobnie spóźnione prawie o dwa lata wydanie rewelacyjnej książki "Adobe Photoshop CS3 for Photographers". To chyba ją cytował Janusz.

Szkoda, że nie wydali nowej wersji tej książki o PS CS4 (właśnie sie ukazała). Zamierzam ją wkrótce kupić.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    Hmm.. Na początku zastanawiałem się, czemu zachwycacie się tak tym "światłem i oświetleniem" Freemana, a dziś miałem ta książke w rękach i sam byłem zaskoczony jak świetnie rzeczowo jest napisana.. może to tylko pierwsze wrażenia, bo nie zdążyłem się w nią zagłębić, ale zprawiała naprawde solidne wrażenie:-) Myslę, że po takiej dawce książek "o niczym" to powinno zaspokoic moja ciekawość..:rolleyes:
    Też właśnie odebrałem, też tylko przejrzałem. Książka na pierwszy rzut oka jest świetna, tak jak wcześniej opisywał iREM.
    Ostatnio edytowane przez RafalR ; 31-01-2009 o 15:57 Powód: Automerged Doublepost
    Pozdrawiam, Rafał

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów