Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1016

Wątek: ksiazki o fotografii

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

I to jest właśnie przykład jak na ludzi działa słowo promocja. W księgarni www.wysyłkowa.pl ta sama książka kosztuje też 39,90zł bez słowa promocja.
    Przypomina mi się taka opowiastka - nie sprzedaje się za 8zł podwyższyć do 10zł napisać że przecena z 12zł i idzie jak ciepłe bułeczki

Pzdr all
    5D, 400/5.6L ;17-40/4L ;50/1.4 ;70-200/4 L;24-105/4L; M42

Coś już napisał Awatar samson_miodek
    Miasto
    Ciechanów/Wejherowo/Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mumin Zobacz posta
    I to jest właśnie przykład jak na ludzi działa słowo promocja. W księgarni www.wysyłkowa.pl ta sama książka kosztuje też 39,90zł bez słowa promocja.
    Przypomina mi się taka opowiastka - nie sprzedaje się za 8zł podwyższyć do 10zł napisać że przecena z 12zł i idzie jak ciepłe bułeczki

Pzdr all
    Ale tu dzięki leonidasowi i kodowi promocyjnemu zapłaciłem 31,92 i nie ponoszę kosztów przesyłki - czyli jednak wychodzę na plus kupując w helionie..
    duszy nie umyjesz mydłem

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

A to taka promocja od promocji Mimo wszystko raczej nic nie kupie w firmie helion dlaczego ? cały ten ich sklep to jedno wielkie szukanie jeleni. Kiedyś szukałem książki "Camera RAW i photoshop CS2" sprawdziłem książka wydana przez helion to u "producenta" najtaniej więc heja na stronę. Sprawdzam cena coś około 120zł hmm drogo rezygnuje z książki, ale podkusiło mnie poszukać gdzie indziej i ... znalazłem za 67zł zakupiłem. Jakież było moje zdziwienie jak na książce wydawnictwa helion znalazłem wydrukowaną (nie naklejkę) właśnie cenę 67zł ? dlaczego więc na stronie znajdowała się dużo wyższa cena ?

JG
    5D, 400/5.6L ;17-40/4L ;50/1.4 ;70-200/4 L;24-105/4L; M42

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów