Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1016

Wątek: ksiazki o fotografii

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirhon Zobacz posta
    "Ekspozycja bez tajemnic" Bryan Peterson

http://merlin.pl/frontend/browse/pro....html#fullinfo
    Kupiłem te książkę i stwierdzam, ze warto ja przeczytać . Adresowana jest może do początkujacych fotoamatorów ale każdemu polecam. Młodych nauczy wiele rzeczy a bardziej zaawansowanym przypomni, ze napakowanie elektroniką i gadżetami puszki to nie wszystko. Napisana przejrzystym językiem. Ilustrowana fajnymi zdjęciami. I niedroga. Ja nie żałuję, że mam ja w swojej fotograficznej biblioteczce.

Coś już napisał
    Miasto
    Oleśnica/Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez januszP. Zobacz posta
    Kupiłem te książkę i stwierdzam, ze warto ja przeczytać . Adresowana jest może do początkujacych fotoamatorów ale każdemu polecam. Młodych nauczy wiele rzeczy a bardziej zaawansowanym przypomni, ze napakowanie elektroniką i gadżetami puszki to nie wszystko. Napisana przejrzystym językiem. Ilustrowana fajnymi zdjęciami. I niedroga. Ja nie żałuję, że mam ja w swojej fotograficznej biblioteczce.
    również kupiłem i podpisuję się obiema rękoma pod tym co napisał przedpiszca
    pozdrawiam
    oszin
    trzydziecha na karku +kicior+budżetowa stałka+ lampki softy i parasolki

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez januszP. Zobacz posta
    Ja rowniez ja mam - dostalem od zony na urodziny ;-) - na poczatku myslalem ze kupila mi jakas biblie gdzie przez pol ksiazki tlumaczona jest przyslona i glebia ostrosci, lecz okazalo sie ze to bardzo ciekawa ksiazka. Znakomicie przypomina i utrwala zasady pomiaru swiatla - zwlaszcza z jakiego miejsca i z jaka korekta. Kazde zdjecie oprocz opisu technicznego zawiera informacje dlaczego autor rozlozyl statyw.
    Oprocz np. Mroczka warto ja miec u siebie w biblioteczce na stale.
    http://www.fotopolis.pl/index.php?n=6625

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów