Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1016

Wątek: ksiazki o fotografii

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Wybacz ale prosiłbym o nie stosowanie więcej tak nędznej wymówki .
    Pobieżne przejrzenie (nikt nie każe czytać od deski do deski wszystkie posty, przelecieć oczami każdy potrafi by wyłuskać tytuły) całego wątku i spisanie sobie na kartce najczęściej powtarzających się, polecanych tytułów to 10-30 minut.
    Więc powoduje Tobą nie brak czasu a zwykłe (jakże ostatnio nagminne ) lenistwo i brak szacunku dla czasu forumowiczów.
    Forumowiczów możesz mieć głęboko gdzieś (co właśnie udowodniłeś i co nie jest mile widziane) ale naprawdę twój chrześniak nie jest wart nędznych 10-30 minut?
    Nie bój się ilości stron i śmiało - do roboty, a nie "bo nie mam czasu" a forumowicze mają mieć czas leniwcowi odpisywać? Podziwiam takich (piwo dla artursa).

Z zażenowianem przeczytałem Twoje słowa - szczerze mówiąc z tak niegrzecznym i niekulturalnym odpisem nigdy się jeszcze tutaj nie spotkałem. Nie wyzywaj nigdy nikogo ani nie obrażaj, gdyż jest to karalne i są pewne instytucje w których można dochodzić swoich praw. Powiem tylko Tobie tyle młody człowieku, że na grzeczności nikt nigdy jeszcze nie stracił i taką maksymę stosuj w swoim życiu. Chociaż ....... no cóż, każdy z nas prezentuje jakiś poziom. Kończę z Tobą polemikę w tej kwestii, gdyż aby móc ją dalej kontynuować i zrozumieć Twoje słowa, musiałbym się zniżyć do Twojego poziomu, tzn położyć się na ziemi. A tego nie zrobię. Nie biorę sobie do serca Twoich słów, gdyż zdaję sobie sprawę, że na pewne dolegliwości nie ma lekarstwa i w sumie piszesz w ten sposób nieświadomie - bez złych w sumie zamiarów. No cóż, młody i ............ Resztę dokończ już sobie sam. I prośba - nie sil się na pisanie mi odpowiedzi, gdyż nie będę ich poprostu czytać.
    Ostatnio edytowane przez Jago ; 15-09-2008 o 07:34
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów