Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1016

Wątek: ksiazki o fotografii

Mieszany widok

Bywalec Awatar spoon
    Miasto
    Wroclove

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Flowenol Zobacz posta
    Z nie wydanych a czekających na premierę to polecam się szykować na tą pozycję: http://merlin.pl/Uchwycic-moment_Joe.../1,651457.html
    Cytat Zamieszczone przez spoon Zobacz posta
    w polsce to pewnie bedzie ksiazka na jedna sesje w empiku, moze byc tez przy kawie
    z przyjemnoscia moge cofnac te slowa po dokladniejszym przyjrzeniu sie tej pozycji sam ja kilka dni temu zanabylem, i chociaz chwilowo czeka na swoja kolej do poczytania, to jestem pewien, ze warto zapoznac sie z jej trescia inaczej nizli na jednej sesji w empiku :wink:
    I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world
    szukajka

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

po dokladniejszym przyjrzeniu sie tej pozycji sam ja kilka dni temu zanabylem(...) jestem pewien, ze warto zapoznac sie z jej trescia inaczej nizli na jednej sesji w empiku :wink:
    Ja też ją przejrzałem, nawet kilka razy, jak na jedną sesję w empiku to raczej wbrew pozorom jest zbyt rozległa;-) Z tego co zauważyłem, to wspomniane "omawianie zdjęć" ogranicza sie do powiedzenia "jak były zrobione", przez co czylelnik wysnuwa dalsze wnioski "jak można osiągnąc takie efekty", czy to nie pouczające?:grin:

Podobnie jak spoon; myślę o zanabyciu tej książki, ale podobnie jak baca; wahom się..;-)
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Bywalec

Domyślnie

a ja kupiłem- troche inne podejście-pozwala użyć swoich szarych komórek, nie tylko nokii3310
    Canon EOS KissX2(450D) i kilka drobiazgów :razz:

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

z przyjemnoscia moge cofnac te slowa po dokladniejszym przyjrzeniu sie tej pozycji sam ja kilka dni temu zanabylem, i chociaz chwilowo czeka na swoja kolej do poczytania, to jestem pewien, ze warto zapoznac sie z jej trescia inaczej nizli na jednej sesji w empiku :wink:
    Jestem po lekturze. Bardzo miły czas. Szkoda że już po. :-)
    Gratulacje dla tłumacza, bardzo dobra robota.
    Z innej beczki - widziałem, że ostatnio Kelby wypuszcza trzecią część swojego hitu.
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Domyślnie

To mam jeszcze jedno pytanie. Bardzo rozni sie wydanie III od IV? Mam opcje kupienia wydania 3 nie zbyt drogo. Oplaca sie to brac czy lepiej kupic juz nowsze? Duzo sie roznia?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez K9G Zobacz posta
    To mam jeszcze jedno pytanie. Bardzo rozni sie wydanie III od IV? Mam opcje kupienia wydania 3 nie zbyt drogo. Oplaca sie to brac czy lepiej kupic juz nowsze? Duzo sie roznia?
    Każde wydanie jest do konkretnej wersji Photoshopa. Kup to, które traktuje o Twojej wersji. Wyd III jest do CS2, Wyd IV do CS3 itp.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów