kupiłem ze dwie płytki z tej serii, reszte uzbierałem od znajomych...
te filmy straszne są, kupno ich to strata pieniędzy, naprawdę nie polecam!
kupiłem ze dwie płytki z tej serii, reszte uzbierałem od znajomych...
te filmy straszne są, kupno ich to strata pieniędzy, naprawdę nie polecam!
Nu, nu nu.. To już mam dawno za sobą..
Btw. Niedawno skończyłem czytać kreatywną fotografię Petersona, wziąłem się za fot. czarno białą (jak wspominałem) i co? Przeczytałem 3 strony i odłożyłemMówię w tym wypadku o tym, że nad tą książką trzeba się raczej skupić i poświęcić trochę dobrego humoru, bo nie zapowiada się to jako lekkie czytanie dla czystej przyjemności.. Ale i tak dobrnę do końca, choćbym miał wyzionąć ducha na polu walki, to dobrnę!
![]()
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Slider, ja jestem ograniczony umysłowo do tego stopnia, że wiedzę z jakichkolwiek podręczników przyswajam tylko w dni wolne od pracy. Od poniedziałku do piątku, to jedynie ewentualne powtórki. Po robocie mój mózg po prostu nie przyswaja informacji. :-D Mam też świadomość, że od momentu "zmajstrowania" potomka, a mówiąc ściślej, jego narodzin, czasu na naukę będzie jeszcze mniej. :-D
i właśnie ten potomek będzie świetny do zdjęć
Uwielbiam robić zdjęcia takim dzieciom
i jaka to będzie pamiątka na przyszłość
kiedyś siądziesz i pokażesz już dorosłemu, jak kiedyś było
Synek siostry mojego narzeczonego jest niesamowicie fotogeniczny i spośród zdjęć jakie robiłam ostatnio - chyba te gdzie występuje on w głównej roli najbardziej mi się podobają
także aparat w ruch
pochwal się później
![]()