Strona 45 z 90 PierwszyPierwszy ... 35434445464755 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 441 do 450 z 1016

Wątek: ksiazki o fotografii

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar punky
    Miasto
    Kwidzyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RNz Zobacz posta
    Zman wcześniejsze wydanie, ale i tak kupiłem najnowsze by ją przeczytać, czasem zajrzeć i mieć :-)
    no i sprzedac na allegro jak sie naklad wyczerpie za duzo lepsze pieniazki - zart

ceny widywalem ponad 200 pln jakis czas temu wiec to dobra inwestycja
    R6 + S17-35 + 24-70/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8 + 70-200/2.8

Ex Sony a6500, 70D, 40D, 30D

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RNz Zobacz posta
    Myślę, że jak weźmiesz Mroczka nie będziesz żałował. To naprawdę świetna pozycja, która się CZYTA.
    Napisana w sposób bardzo przystępny, bez "profesjonalnego bełkotu" i omawia najważniejsze sprawy.
    Zman wcześniejsze wydanie, ale i tak kupiłem najnowsze by ją przeczytać, czasem zajrzeć i mieć :-)
    A wg mnie Mroczek dla całkowitego (lub prawie) laika się nie nadaje - trzeba mieć pojęcie już o tym co się czyta.. na początek lepsza będzie choćby Szkoła fotografowania NG czy coś Freemana, świetne pozycje Bryana Pattersona czy Mroczka moim skromnym zdaniem lepiej zostawić "na deser".. Mroczka mam 1 wydanie, 3cie wczoraj helion wysłał więc będę miał porównanie..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    świetne pozycje Bryana Pattersona czy Mroczka moim skromnym zdaniem lepiej zostawić "na deser"..
    O tak.. Mam dwie ksiązki Petersona i naprawdę jestem pod wrażeniem. Bardzo przyjemnie się czyta i mam zamiar kubić sobie jego trzecią część. Jak widać mój czas na deser już nadszedł, bo dzisiaj sobie kupiłem Mroczka i biorę sie za lekturę.

Pozdrawiam
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Coś już napisał Awatar Jacek Kidoń
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Kupowałem w przeszłości co nieco w Helionie, między innymi Kelbyego, i przysłali mi mail z kuponem rabatowym - 20% zniżki, to znaczy, że Mroczek kosztował mnie 55,20 pln. Uroczo. Zerknąłem wgłąb wątku. Rabat powszechny. Potwierdzam, kod ten sam. Można wklejać
    Ostatnio edytowane przez Jacek Kidoń ; 16-01-2009 o 00:28
    5DmkIII + 350D + Canon 70-200 F4LIS + Canon 24-70 f/2.8 + EFS 18-55 kit,Tamron 28-75 2.8 + 580 EX II + velbon sherpa i mnóstwo chęci i planów.

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

te 20% zniżki to najbardziej namacalne, co dało mi to forum :P
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

makro
    Guest

Domyślnie

mroczek

http://www.allegro.pl/search.php?str...6637&country=1

freeman

http://www.allegro.pl/search.php?str...at=1&country=1

polecicie ktoras pozycje z tych tutaj dostepnych ??

Uzależniony
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Kupiłem wczoraj w empik-u Freemana "Światło i oświetlenie..."54,90zł. I dzisiaj mam przekonanie, że nie wyrzuciłem pieniędzy w błoto!.

Coś już napisał Awatar giltoniel
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Polecam Slider - Kreatywną fotografię bez tajemnic - warto przeczytać. Peterson ma dar pisania w prosty sposób, co pewnie zauważyłeś w Ekspozycji.. i Czasie... BTW, czy ktoś może coś powiedzieć na temat: O Patrzeniu - JOHNA BERGERA? Dziś ją znalazłem w sieci niestety opis lakoniczny.

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez giltoniel Zobacz posta
    Polecam Slider - Kreatywną fotografię bez tajemnic
    O właśnie o nią mi chodziło:grin: Dzięki, napewno przeczytam:wink:
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

akurat co do pattersona to jeszcze taka uwaga że (moim zdaniem) ta ostatnia część pl. "Kreatywna fotografia bez tajemnic" powinna być czytana na początku tych trzech.. mroczek dzisiaj przyszedł w po wstępnym przeglądzie całkiem sympatyczny i trochę różnic jest na pierwszy rzut oka w stosunku do wydania I..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Strona 45 z 90 PierwszyPierwszy ... 35434445464755 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów