A wg mnie Mroczek dla całkowitego (lub prawie) laika się nie nadaje - trzeba mieć pojęcie już o tym co się czyta.. na początek lepsza będzie choćby Szkoła fotografowania NG czy coś Freemana, świetne pozycje Bryana Pattersona czy Mroczka moim skromnym zdaniem lepiej zostawić "na deser".. Mroczka mam 1 wydanie, 3cie wczoraj helion wysłał więc będę miał porównanie..
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Kupowałem w przeszłości co nieco w Helionie, między innymi Kelbyego, i przysłali mi mail z kuponem rabatowym - 20% zniżki, to znaczy, że Mroczek kosztował mnie 55,20 pln. Uroczo. Zerknąłem wgłąb wątku. Rabat powszechny. Potwierdzam, kod ten sam. Można wklejać
Ostatnio edytowane przez Jacek Kidoń ; 16-01-2009 o 00:28
5DmkIII + 350D + Canon 70-200 F4LIS + Canon 24-70 f/2.8 + EFS 18-55 kit,Tamron 28-75 2.8 + 580 EX II + velbon sherpa i mnóstwo chęci i planów.
te 20% zniżki to najbardziej namacalne, co dało mi to forum :P
mroczek
http://www.allegro.pl/search.php?str...6637&country=1
freeman
http://www.allegro.pl/search.php?str...at=1&country=1
polecicie ktoras pozycje z tych tutaj dostepnych ??
Kupiłem wczoraj w empik-u Freemana "Światło i oświetlenie..."54,90zł. I dzisiaj mam przekonanie, że nie wyrzuciłem pieniędzy w błoto!.
Polecam Slider - Kreatywną fotografię bez tajemnic - warto przeczytać. Peterson ma dar pisania w prosty sposób, co pewnie zauważyłeś w Ekspozycji.. i Czasie... BTW, czy ktoś może coś powiedzieć na temat: O Patrzeniu - JOHNA BERGERA? Dziś ją znalazłem w sieci niestety opis lakoniczny.
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
akurat co do pattersona to jeszcze taka uwaga że (moim zdaniem) ta ostatnia część pl. "Kreatywna fotografia bez tajemnic" powinna być czytana na początku tych trzech.. mroczek dzisiaj przyszedł w po wstępnym przeglądzie całkiem sympatycznyi trochę różnic jest na pierwszy rzut oka w stosunku do wydania I..
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|