Strona 31 z 102 PierwszyPierwszy ... 2129303132334181 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 1016

Wątek: ksiazki o fotografii

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Tak sympatycznej dziewczyny jak Paenka, chyba nikt nie waży się deportować, tylko z delikatnościa (cierpliwością???), uważnie, przeniesie, jeśli już.
    Stawiam na Vitezia
    C-F-K - forever

Domyślnie

Zamowiłem sobie dwie, dzięki za linka

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    Stawiam na Vitezia
    Pudło.
    I na końcu nicka mam 'z' nie 'ź' , więc jak się odmienia?

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

No dobra, to ja przykleiłem tutaj ;-)
    Serdecznie pozdrawiam autorkę, deportacja nie wchodzi w grę :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uzależniony Awatar bakulik
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    Hmm no niby tak i widzialam ten watek ale on wydawalo mi sie szedl raczej w kierunku poradnikow a nie albumów. Jeślizrobiłam błąd to przepraszam Proszę o jedynie przeniesienie a nie deportacje.
    To nie był błąd.

Faktycznie Twoje info średnio pasuje do wątku o książkach, bo to nie recenzja, a raczej ciekawa oferta. Może do "Co? gdzie? za ile?". Ale drugi raz "deportacji" chyba nie będzie.
    Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    Byłam dzisiaj w empiku w poszukiwaniu jakichś książek o foto i tak dostrzegłam sobie na półce bardzo łądnie wydaną ceglastą książkę. 760 stron, papier śliski/kredowy piękne druki zdjęć...szczególnie tych z początku wieku...a cena? hmmm..39 zł Myślę sobie przełknę ale nie w tym miesiącu. Po powrocie do domu siadłam do komputera i chciałam po prostu dodać sobie do ulubionych tę pozycję z empiku no i natknełam się na ofertę kolportera za uwaga....8,9 zł...to nie ściema..wrzucam do koszyka a tam ta cena nadal widnieje. Owszem przy wyszukaniu tej ksiazki na liscie widac cenę cos ok 36 (zobacz) zł ale po wejsciu na strone ksiązki jest juz 8,9 zł (zobacz). Koszt wysyłki to 7,5 zł. Wiec nawet jakbyscie kupili 3 ksiazki to i tak nie dobijecie do ceny empikowej

Książka ta to raczej album nie wielki w formacie ale jaka książnica, jest to zbiór ponad 850 zdjęć z kolekcji Muzeum w Kolonii.
    Myślę, ze warto Choćby jako podpórka pod aparat

przepraszam jesli nie w tym dziale ale nie ma strcite do książek
    Już poprawili błąd na stronie, ale jakby nie było dwie tańsze książki już do mnie jadą.

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

do mnie również zamówiłyśmy je razem z koleżanka na jedno konto ma się rozumieć żeby taniej było

Jak dla mnie był to niesamowity dar i zbieg okoliczności

Aczkolwiek....zastanawiam się czy to nie była może właśnie książka z promocji z 22.04 jako bestseller?

Niewazne...zobaczymy co nam przysla

Rowniez pozdrawiam wsyztskich
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kutno-Warszawa

Domyślnie

A do mnie książka nie dojedzie:-( Zakupiłem, zapłaciłem i dostałem maila:

"Piszę do Pana w sprawie zamówienia złożonego w sklepie kolporter.pl na książkę "Fotografia XX wieku. Museum Ludwig w Kolonii". Niestety jesteśmy zmuszeni anulować zamówienie, ponieważ wyczerpały się nasze stany magazynowe na ten tytuł i nie mamy już możliwości jego zdobycia od dostawców. Pieniądze zostaną zwrócone na Pana konto. Najmocniej przepraszamy za błędną informację na stronie internetowej oraz brak możliwości zrealizowania zamówienia."

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

Rowniez dostalam taka wiadomosc jednak
    zgodnie z ich regulaminem moga anulowac jedynie zamowienie ktore jest nierzetelne...czyli na moj prosty rozum dane osobowe sie nie zgadzaja

Oferta oferenta wiąże wobec oblata a taka ofertą jest oferta elektroniczna, poza ofertą mailowa. Ja napisalam i m wlasnie tak i postraszylam Rzecznikiem.

Poza tym potwierdzilam swoje zamowienie niezwlocznie po dokonaniu transakcji w postaciu przelewu na ich konto.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Ehhh w necie podobno jest odwrotnie :/
    TO my jestesmy oferentami. Jednak jesli sklep potwierdzil przyjecie zamowienia do realizacji to juz jest wiazace.

cos tutaj podobnego bylo
    http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=553&w=77339592

taak paenka to ja a ebusia to moja kolezanka
    Ostatnio edytowane przez Paenka ; 23-04-2008 o 13:59 Powód: Automerged Doublepost
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Domyślnie

Zamówiłem wczoraj w nocy 3 egzemplarze, wpłaciłem pieniążki, a teraz przychodze odbieram pocztę i ...

Heh :/

Strona 31 z 102 PierwszyPierwszy ... 2129303132334181 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów