Czytal ktos Scotta Colby'ego po angielsku ?? Zastanawiam sie czy dam rade przeczytac w tym jezyku. PSa uzywam po angielsku wiec co do narzedzi bede mial latwiej je uzywac. I mozecie mi podac angielski tytul jakiejs ksiazki jego o obrobce??
Czytal ktos Scotta Colby'ego po angielsku ?? Zastanawiam sie czy dam rade przeczytac w tym jezyku. PSa uzywam po angielsku wiec co do narzedzi bede mial latwiej je uzywac. I mozecie mi podac angielski tytul jakiejs ksiazki jego o obrobce??
A o googlach kolega słyszał?
http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw...+kelby&x=0&y=0
pozdrawiam
regulamin pkt 8
ja znalazłam świetną książkę o fotografii w antykwariacie Tadeusz Cyprian, Fotografia, technika i technologia, Warszawa 1960. tylko nie mam czasu, żeby ją przeczytać do końca, ale jest bardzo techniczna.
Jest jeszcze ciekawa książka Susan Sonntag pt: O fotografii
Zbiór ciekawych esejów. Bardzo przydatna teoria.
A robisz jakieś zdjęcia?
Poleciłbym "Naukę o fotografii" Andreasa Feiningera.
czy ma ktoś jakiś jakiś dobry tytuł o fotografii portretowej dla amatorów żeby było opisane w prosty sposób na co zwracać uwagę przy takim foceniu a i jak by były jakieś techniki to tez by było ciekawie
50D+c17-55/2.8+c70-200/2.8+c50/1.8+c28/1.8+c430+2xyn460II+yn560III
Ja czytalem po angielsku...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Michael Freeman Fotografia Studyjna
Moim zdaniem mega skarbnica wiedzy o fotografi, bezcenne rady z zakresu fotografi studyjnej.... porady, podpowiedzi, opisy w niej znajdziesz duzo dobrych informacji....
Ostatnio edytowane przez rypson ; 14-02-2008 o 21:55 Powód: Automerged Doublepost